Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını Gerçek Hayatta Hangi Aileyi Anlatıyor?

Yayınlandığı ilk günden beri geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yalı Çapkını dizisi ile ilgili merak edilenleri dizinin izleyicileri için araştırdık.

Yayınlandığı ilk günden beri

YALIÇAPKINI DİZİNİN HER BÖLÜMÜ MERAKLA BEKLENİYOR

Star TV’de yayınlanan dizinin her bölümü merakla izleniyor. Yalı Çapkını dizisi ile ilgili merak edilenler gündemden düşmüyor. Bunların başında ise dizinin gerçek bir hikâyeden alınıp alınmadığı da var. Yalı Çapkını dizisi gerçek bir hikâyeden mi uyarlandı? Hikâye aslında hangi aileye ait? Hikâye nerede geçiyor?

YALIÇAPKINI HANGİ AİLEYİ ANLATIYOR?

Gaziantep’te önemli bir ailenin kızı olarak yaşamını sürerken ailenin tanımadığı bir gençle evlendirilerek İstanbul’a gelin gelen bir kızın başından geçen olaylar dizinin konusunu oluşturuyor. Yalı Çapkını kimin hikâyesi, gerçekte hikâye nasıl? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit kimdir? Yalı Çapkını’ndaki Koroğlu ailesinin gerçekte hangi aile olduğu bilinmiyor. Ferit ve Seyran karakterlerinin de gerçekte kim olduğu bilgisi dizi ekibince paylaşılmadı. Yalı Çapkını dizisi, sanılanın aksine bir kitaptan değil, Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir danışanının hikâyesinden uyarlanıyor. Hikâyenin gerçek sahipleri ise etik kurallar çerçevesinde paylaşılmıyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti