Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını’na Bayram Arası! Yalı Çapkını 66. Bölümde Neler Olacak? Büyük Sürprizler Var!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını, 1 haftalık bayram arasından sonra 66. bölümü ile heyecan dolu anları izleyenleri ile buluşturacak…

Ekranların sevilen dizisi Yalı

Star TV’de her Cuma yeni bölümü yayınlanan, başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, izleyenlerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor. 12 Nisan Cuma günü, bayram arası vererek 1 hafta erteleneceği duyurulan fenomen dizi, sonraki hafta ekranlara gelecek 66. bölümü ile heyecan fırtınasına sahne olacak.

 

Dizi, 63. bölüm ile başlayan ‘Ramazan ayı dolayısıyla’ dinginleşme ve sakinleşme bölümlerinden kısa sürede çıktı. 65. bölüm ile birlikte izleyenlerine gerilim yaşatmaya başlayan yapımda kılıçların çekilmek üzere olduğuna dair ilk görüntüler izleyenlerle buluştu. Eski bir olaya uzanan nedenlerin günümüzde, sonraki nesillere etkileyen intikam unsurları halini alışına değinilen dizide tansiyon, birkaç bölüm sonra zirveye çıktı. Peki Yalı Çapkını’nda neler oldu?

Yalı Çapkını’na Bayram Arası! Yalı Çapkını 66. Bölümde Neler Olacak Büyük Sürprizler Var!

YALI ÇAPKINI’NDA NELER OLDU?

Yalı Çapkını’nda Seyran ile Ferit aşkı tekrar başladı. İzleyenlerin ilgiyle izlediği çiftin yanı sıra dizinin ana karakterlerinden Ferit’in dedesi ile Seyran’ın halası Hattuç Hanım’ın evlilik kararı, son bölümlere damga vurdu. İzleyenlerine ileri yaşta olmasına karşın geç kalmış bir aşk hikayesini hoş sahneler eşliğinde yaşatan dizi 64. bölümün final sahnesi ile şok etkisi yarattı. Spoiler vermemek adına söz konusu sahneyi geçiyoruz.

 

  1. bölümde Yalı Çapkını, şok etkisi yaratan gelişme üzerine şekillendi. Yalıya yabancı girişleri araştırılırken olayın sorumlusu bulunmaya çalışıldı. Tansiyonun anbean arttığı bölümde sorumlular kısa sürede belli olacaktı. Ferit ve Seyran, olayın sorumluları ile cenaze merasiminde karşı karşıya gelecek, ancak tansiyon burada da artmaya devam edecekti. Bu arada Yalı Çapkını izleyenlerinin uzun süredir tepki gösterdiği Pelin karakteri ise bölüm boyunca sadece bir sahnede göründü.

Yalı Çapkını’na Bayram Arası! Yalı Çapkını 66. Bölümde Neler Olacak Büyük Sürprizler Var!

SEYRAN BULUNABİLECEK Mİ?

Dizide Seyran’ın kaçırıldığı 65. bölüm finali şaşırttı. Seyran, kaçırılırken bir koruma da vuruldu. 66. Bölümde, 64 bölümün ardından 65. Bölümün de finaline imza atan ismin gerçekleştirdiği eylemin sonuçlarına odaklanılacak. Ferit’in Seyran’ı bulmak için her yol izlemesi sürpriz olmayacak, ancak Akın’ın yoğun önlemler alarak ilerleyeceğine dair sinyaller de verildi. Örneğin Seyran’ın kaçırıldığında konulacağı yerin ses yalıtımlı hazırlandığı görüldü. Bu nedenle Seyran, en az 2 bölüm kadar zorbalık eşliğinde kapalı kapılar ardında kalabilir gibi görünüyor.

Sosyal medyada çokça konuşulan olaylar dizisi ile heyecanlı bir bölüm yaşanmasına karşın dizinin reytinglerinin düşük geldiğini belirtelim. Sosyal medyadaki yorumların bir kısmı dizi bölümünün iyi olmadığını iddia ederken diğer kesim ise reytinglerin düşük oluşunu Kadir Gecesi’ne bağladı. Zira Kadir Gecesi, geçtiğimiz Cuma akşamıydı.

 

YENİ BÖLÜM MERAKLA BEKLENİYOR

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını’nın ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlandı. Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter, Ekin Akçay ve Çağrı Çam’ın kaleme aldığı dizi, zaman zaman değişen senaryo ekibiyle gündem oldu. Dram ve romantik türdeki Yalı Çapkını yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma akşamı, saat 20.00’de Star’da. Dizi, önceki bölümün özeti ile başlayacak ve ardından yeni bölüme geçilecek.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti