Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yalı Çapkını’nda Düğüm Bu Akşam Çözülüyor!

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını, 62. bölümü ile heyecan dolu anları izleyenleri ile buluşturacak…

Ekranların sevilen dizisi Yalı

Star TV’de her Cuma yeni bölümü yayınlanan, başrollerini Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, bu hafta izleyenlerini ekran başına kilitleyecek. Uzun haftalar boyunca izleyenlerinin sosyal medyada gösterdiği tepkiye ek olarak dizinin reytinglerinde de hatırı sayılır düşüş dikkat çekiyordu. Dizinin akışında meydana gelen olaylar, izleyenler tarafından beğenilmiyor, resmi sosyal medya hesaplarında 10 binlerce yorumla tepkiler dile getiriliyordu. 15 Mart Cuma günün yayınlanacak yeni bölümün fragmanları ise izleyenlerin yüreğine su serpti. Peki Yalı Çapkını’nda neler oldu?

Yalı Çapkını’nda Düğüm Bu Akşam Çözülüyor

Yalı Çapkını’nda Neler Oldu?

 

Yalı Çapkını’nda Seyran ile Ferit aşkı, tekrar başlıyor gibi görünmüş, ancak ortaya çıkan Akın isimli yeni karakter, olay seyrini tepetaklak etmişti. Akın, boşanma arifesindeki Seyran ile evlendirilmek istenmiş, buna karşı gelmesi halinde ise Ferit’in hapiste zor günler geçiren babasının öldürüleceği tehdidi savurulmuştu. Akın, Seyran ile yakınlık kurmaya çalışırken bunun ailesinin zoruyla olduğunu, mecburiyetten ileri geldiğini ve aslında evlenmek istemediğini birçok kez dile getirirken olaylar farklı yönde devam etmişti. Hatta daha evlenmeden ikili arasında söz bile kesildi. Bu arada Seyran’ın kız kardeşinin Ferit’le yakınlık kurmaya çalışması da dizinin tartışma yaratan yeni açılımlarından biri oldu. İzleyenler ise diziye artık tahammül etmekte zorlandıklarını dile getiren binlerce paylaşımda bulundu. Özellikle Yalı Çapkını Instagram hesabı, dizinin hayranları tarafından adeta yorum bombardımanına tutuldu.

Yalı Çapkını’nda Düğüm Bu Akşam Çözülüyor

Fragmanlar Yayınlandı

 

Star TV’nin sevilen dizisi “Yalı Çapkını”nın 62. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yalı Çapkını’nın yeni tanıtımında Ferit, Seyran’ın babası için yaptığı fedakarlıkları öğreniyor. Seyran zorla da olsa yalıya dönerken herkesin takdirini kazanıyor. Önceki fragmanlarda ise dizide bazı kavga sahneleri olacağı görüldü. Bu noktada Ferit’in Seyran’ı tehdit eden Ökkeş Ağa ile karşı karşıya gelebileceği konuşuluyor.

 

Fragmanı haberin devamında izleyebilirsiniz.

 

Yeni Bölüm Merakla Bekleniyor

 

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını’nın ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayınlandı. Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Alptekin Bozkurt’un üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger, Leyla Uslu Oter, Ekin Akçay ve Çağrı Çam’ın kaleme aldığı dizi, zaman zaman değişen senaryo ekibiyle gündem oldu. Dram ve romantik türdeki Yalı Çapkını yeni bölümüyle 15 Mart Cuma akşamı, saat 20.00’da Star’da. Dizi, önceki bölümün özeti ile başlayacak ve ardından yeni bölüme geçilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti