Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarın rakip Eyüpspor – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı
Yarın rakip Eyüpspor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor ligin 8. haftasında kendi sahasında Eyüpspor’u konuk edecek. Bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak isteyen AFJET Afyonspor, kazanması halinde zirve mücadelesi veren diğer takımlarla arasındaki puan farkını azaltma şansını yakalayacak. Bu hafta Keçiörengücü’nün kendi sahasında Menemen Belediyespor’u konuk etmesi zirve mücadelesi veren tüm takımları kazanmaya zorluyor. Maçtan çıkacak beraberlik ihtimali ise zirve mücadelesindeki tüm takımları kazanma zorunda bırakıyor. Keçiörengücü’nün kaybetmesi halinde ligde puan e averaj hesaplamalarına takımlar tekrar başlayacak.
JETLERİN PLANI GALİBİYET
Sakatlıkları devam eden Fatih Şerifoğlu, Ömer Çelik’e son oynanan Etimesgut Belediyespor maçında sakatlanan Abdulkadir Kuzey de eklendi. Abdulkadir Kuzey maçın son anlarında yaptığı hamle ile sakatlandı. Eyüpspor maçında hücuma yönelik hamle yapması beklenen Teknik Heyetin Oltan’ı güçlendirmek adına bir hamlesi olacağı düşünülüyor.
Takım hakkında bilgi veren AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “Her zaman söylediğimiz gibi, kolay takım veya zor takım diye ayırmıyoruz. Siz lige maç maç bakıyoruz. Bu maçta alınması gereken önlemler, yapılması gereken hareketler var. Onları uygulayıp galibiyete uzanan ekip olmayı hedefliyoruz. Taraftarımızın ve seyircimizin bu maçta da yanımızda olmasını istiyoruz. 15 bin kişilik stadyumun dolmasını istiyoruz. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız maçı kazanmak için sahaya çıkacağız” ifadesine yer verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti