Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarışma Öncesi 137 Gönüllü Öğretmene 5 Gün Eğitim Verilecek

“Türk İslam Bilim İnsanları” temalı makale yarışması öncesi “Türk İslam Bilim İnsanları ve Bilimsel Araştırma Eğitimleri” başladı. Hizmet içi eğitim kapsamında gönüllü 137 öğretmene 5 gün süre ile eğitimler verilecek.

“Türk İslam Bilim İnsanları”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-ge birimi, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen “Türk İslam Bilim İnsanı Temalı Makale Yarışması” öncesinde iki üniversiteden akademisyenler tarafından hizmet içi eğitimler verilecek.

 

Eğitimler 5 gün süre ile gönüllü 137 öğretmene “Türk İslam Bilim İnsanları ve Bilimsel Araştırma Eğitimleri” başlığında verilecek. Eğitim içerikleri lisansüstü eğitim programında yer alan “Bilimsel Araştırma Dersi” nin kuramsal kazanımları olurken, eğitimlerin ardından 2 aylık makale yazma süreci, ardından jüri ekibinin değerlendirmesi ve sonuçların açıklanacağı tören gerçekleştirilecek. Bu kapsamda; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi koordinesinde, 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 16.00’da Prof. Dr. Gürsoy Şahin tarafından birinci eğitim günü tamamlandı. Dr. Öğretim Üyesi İlteriş Yıldırım, Dr. Öğretim Üyesi Murat Keskin, Doç. Dr. Koray Kasapoğlu ve Dr. Öğretim Üyesi Murat Şen ile beş günlük eğitimler devam edecek.

Yarışma Öncesi 137 Gönüllü Öğretmene 5 Gün Eğitim Verilecek

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti