Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yarışmanın Birincisi Küçükkurt Ortaokulu

Süleyman Demirel Fen Lisesi tarafından düzenlenen 8. Sınıflar Arası Fen Bilimleri ve Matematik Yarışması’nda Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinciliği kazandı

Süleyman Demirel Fen Lisesi

Süleyman Demirel Fen Lisesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 8. Sınıflar Arası Fen Bilimleri ve Matematik Yarışması sona erdi. Yarışmanın birinci aşamasına 17 ortaokul katıldı; yapılan yarışmanın ardından Şemsettin Karahisari Ortaokulu, Hacı Hayriye Özsoy Ortaokulu, Kadınana İmam-Hatip Ortaokulu, Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, Nezihe Arslan Ortaokulu, Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu finallere kaldı.

500 ÖĞRENCİ İZLEDİ

Final yarışmaları Şehit Kerim Üye Konferans Salonu’nda düzenlendi. 500 öğrencinin izlediği yarışmada 10 matematik ve 10 fen bilimleri sorusu soruldu. Yarışmada Neriman-İbrahim Küçükkurt Ortaokulu birinciliği kazandı; Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu ikinci, Hacı Hayriye Özsoy ortaokulu üçüncü oldu. Dereceye giren okullara para ödülü, öğrenciler de madalya takdim edildi. Bütün ödüllerin Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Aile Birliği tarafından karşılandığı belirtildi.

Yarışmanın Birincisi Küçükkurt Ortaokulu

AFYON’UN YÜZAKI OLACAKSINIZ

Yarışmayı İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile Şube Müdürü Hayati Duman da takip etti. İl Milli Eğitim Müdürü Sünnetci öğrencilere hitap ederek “Sizler LGS’de Afyon’un yüzakı olacaksınız. Türkiye birincisi olarak sınavdan başarılı bir şekilde çıkacaksınız” dedi.