Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yasemin Özilhan’ın Babası Ne İş Yapıyor?

Yasemin Özilhan’ın hayatından sonra babası olan Kemal Ergene’nin de hayatı ve ne iş yaptığı merak konusu oldu. Peki, Yasemin Özilhan’ın babası ne iş yapıyor? Detayları haberimizde…

Yasemin Özilhan’ın hayatından sonra

Ünlü oyuncu Yasemin Özilhan’ın babası ne iş yapıyor? Gelin birlikte öğrenelim…

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR?

22 Ocak 1985 tarihinde Almanya’nın Hamburg kentinde doğan model, dizi ve sinema oyuncusu Yasemin Ergene, pek çok dizi ve filmde rol aldı.  Kariyerini ilk adımı  2002 yılında Koçum Benim dizisi atan Ergene ardından; 2004 yılında “Ah Be İstanbul” dizisi ve “Vizontele Tuuba”  ve “Hırsız Var “filminde yer aldı. Daha sonra “Çocuğun Var Derdin Var” dizisinden sonra oyunculuğa ara veren Ergene, 2005 yılında yayınlanan “Aşk Oyunu” adlı dizide yer aldı. Ergene, 2008 yılında “Babam Adam Olacak” filminin kadrosunda yer aldı. Doktorlar dizisinin sona ermesinin ardından oyunculuk hayatını sonlandırdığını açıkladı. Oyunculuk hayatını bırakmasının ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene, 16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Çiftin Emine ve Ela adında iki kızı vardır.

KEMAL ERGENE NE İŞ YAPAR?

Yasemin Özilhan’ın babası olan Kemal Ergene Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine Mürefte beldesinde sülük toplayıp toplamış olduğu sülükleri ise Avrupa birliği ülkelerine ihraç etmektedir. Kemal Ergene bir arkadaşının fikri ile girmiş olduğu sülük işine firma kurmuş ve kendi evinin altına soğuk hava deposu yapmıştır. Yaptığı soğuk hava deposunda 400 litrelik depolarda korumaktadır.

KEMAL ERGENE’DEN SÜLÜK TEDAVİSİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Kemal Ergene etrafından gelen istekler üzerine sülük tedavisi de yapmaktadır. Sülük tedavisini de yapmaya vbaşlayan Ergene, “Boyun fıtığı olan, vücudunda bezesi olan, diş iltihabı olan yakınlarıma sülük tedavisi yaptım. Tedavide uyguladağımız sülükler zehirli kanı 15 dakikada, kan iltihaplı ise 20 dakika emer, kireçli temiz kansa 1,5 saat emer. Kireçli kanda bakteri varır, bakteriyi öldürür. Sülük Avrupa’da hastanelerde ince dokularda, parmak kopmalarında, kulak kopmalarında kullanılıyor. Yüzdeki bir dikiş izine sülük tedavisi yapıldığında, dikiş izinin kalmadığı görülecektir.” Diye devam etti.