Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yaşlılar dün ile bugün arasında köprü

Ziyarete Aile ve Sosyal
Yaşlılar dün ile bugün arasında köprü

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muzaffer Erol ile huzurevi sakinleri katıldı. Görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette Başkan Çoban konuklarıyla yakından ilgilendi.
“BİZLERLE YAKINDAN
 İLGİLENİYORLAR”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden konuklar, Afyonkarahisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nden övgüyle söz ettiler.
‘Allah devletimize zeval vermesin’ dileklerinde bulunan yaşlılarımız, Türkiye’de birçok huzurevine misafir olduk Afyonkarahisar’daki gibi huzurlu, temiz bir yere rastlamadık. Devletimizden Allah razı olsun. Bizlerle yakından ilgileniyorlar” ifadelerine yer verdiler.
“HER TÜRLÜ HİZMETİ
SUNMAYA GAYRET EDİYORUZ”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise yaşlıların yanı sıra Müdürlük bünyesinde bulunan diğer kurumlara Belediye imkânları doğrultusunda her türlü hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.  
Yaşlıların dün ile bugün arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklar olduğunu kaydeden Başkanı Çoban, yaşlılara gösterilecek sevgi ve saygının yaşama güvenle bakmayı sağlayacağı gibi gelecekle ilgili olan kaygıları da azaltacağını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti