Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yatağında Huzurla Uyuyan Dünya Liderleri; Asıl Kör, Sağır Ve Dilsiz Sizlersiniz”

Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Fatma Kilci Kavas,  barışın simgesi olarak nitelendiren ülkeler ve uluslararası kuruluşların Gazze’de ki vahşet karşısında kör, sağır ve dilsiz olduklarını ifade etti. Kavas,  “Biz kör, sağır, dilsiz değiliz. Asıl engel görmemek, duymamak, konuşmamak değil hissetmemektir.” dedi.

Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi

Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi Fatma Kilci Kavas,  Gazze’de insani aranın ardından İsrail’in Filistinlilere düzenlendiği saldırılara tepki göstermek amacıyla Zafer Meydanı’nda “Ayağa Kalk Gazze İşgal Altında” sloganıyla basın açıklaması düzenledi.

“ASIL ENGEL GÖRMEMEK, DUYMAMAK, KONUŞMAMAK DEĞİL HİSSETMEMEKTİR”

Filistin için dünyanın kör, sağır, dilsiz olduğunu ifade eden Kavas,  “Biz kör, sağır, dilsiz değiliz. Asıl engel görmemek, duymamak, konuşmamak değil hissetmemektir. Filistin’in tabiri caizse son bağımsız toprak parçası olan Gazze de 7 Ekim’den bugüne yeryüzünde eşi görülmemiş bir katliamla karşı karşıyayız. Maalesef ki günlerdir terörist İsrail Devleti havadan, karadan ve denizden hedef gözetmeksizin içerisinde çocuk, kadın, yaşlı, hasta ve engelli masum sivilleri acımasızca katlediyor. Bizlere bu katliam görüntülerini ulaştıran basın mensubu kardeşlerimizin bile onlarcası bu saldırılarda hayatını kaybetti. Mazlum Filistinli kardeşlerimizin feryatları Arş’ı alayı titretirken, kalbi ve vicdanı olan her insanın yüreği kan ağlarken nasıl olurda kendilerini barışın simgesi olarak nitelendiren ülkeler ve uluslararası kuruluşlar bu acımasız vahşet karşısında kör, sağır ve dilsiz olabilirler.” şeklinde konuştu.

“YATAĞINDA HUZURLA UYUYAN DÜNYA LİDERLERİ; ASIL KÖR, SAĞIR VE DİLSİZ SİZLERSİNİZ”

Kavas, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler bütün dünyaya inat dillerimiz dönmese de gözlerimiz görmese de kulaklarımız duymasa da Filistinli mazlum ve mağdur kardeşlerimiz için kıyamda ve tek yürek olarak bu vahşetin son bulması adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ey bugün yatağında huzurla uyuyan dünya liderleri; Asıl kör, sağır ve dilsiz bizler değil sizlersiniz. Bugün bu katliamlara sessiz kalıp herhangi bir somut adım atmayanlar unutmayın ki sizlerde öleceksiniz ve Rabbimizin huzurunda hesap vereceksiniz. Ya Rabbi o minicik günahsızlar hürmetine Gazze’yi Terörist İsrail ve destekçilerine Mezar eyle. Tüm dünyaya sesleniyoruz Gazze için ayağa kalkın.”