Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırıma vatandaş desteği – Kocatepe Gazetesi

Yatırıma vatandaş desteği – Kocatepe Gazetesi
Yatırıma vatandaş desteği

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ilimizde yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirmek üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret eden Muharrem Güzeltaş isimli vatandaş, su hizmetlerinde kullanılmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne 5 bin lira bağışta bulundu

Kapımın önüne kadar hizmet geldi
Kurtuluş Caddesi’nde ikamet ettiğini belirten Güzeltaş, 70 yaşında olduğunu ve bu güne kadar böyle hizmet görmediğini ifade etti.
Yapılan hizmetlerden dolayı şükranlarını iletmek için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettiğini dile getiren Muharrem Güzeltaş; “Kurtuluş Caddesine yapılan hizmetlerden ötürü Başkanımıza teşekküre geldim. Hizmetlerden vatandaş olarak çok mutluyum. Kapımın önüne kadar hizmet geldi. Yapılan hizmetlere katkım olsun diye su hizmetlerinde kullanılmak üzere Afyonkarahisar Belediyesi’ne 5 bin lira bağışta bulunuyorum” dedi.
Böyle hizmet görmedim
Kurtuluş Caddesi’ndeki çalışmalar sırasında belediye işçileriyle yakından ilgilendiğini, onlara çay ve kahve ikramı yaptığını aktaran Muharrem Güzeltaş; “70 yaşındayım ve ben hiçbir zaman bu güne kadar böyle hizmet görme-dim. Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve modern bir kentlilik bilincinin oluşması için Belediye Başkanımızın gayretleri ortadadır. Afyonkarahisar halkı adına be-nimde bu hizmetlerde bir katkım olsun, istedim” diye konuştu. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise Muharrem Güzeltaş’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Ziyarette Muharrem Güzeltaş, su hizmetlerinde kullanılmak üzere bağışta bulunduğu 5 bin lirayı Başkan Yardımcısı Ziya Arı’ya teslim etti.