Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımcının Tercihi İscehisar Olacak

İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

İscehisar Mermer İhtisas OSB

İscehisar Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Kılıçtürk’ün başkanlığında İscehisar Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adnan Demirel ve OSB Müdürü Muhammed Bacaksız, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile OSB’nin mevcut durumundaki yatırımları ve ilave alan içerisindeki devam eden altyapı yatırımları, OSB’nin planlanan 3. genişleme alanı ile ilgili önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Yatırımcının Tercihi İscehisar Olacak

İscehisar Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Kılıçtürk, Bakanlık ziyareti sonrasında OSB’nin geleceği ile ilgili yönetim kurulu ile gerçekleştirilen ziyaretlerin OSB’ye güzel geri dönüşlerinin olacağını, bu sebeple de çok yakın zamanda birçok yatırımcının taleplerine cevap verileceğini belirtti.

İscehisar Mermer İhtisas OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’a ve Bölge Müdürü Yardımcılarına, Daire Başkanlarına, Şube Müdürleri ile bütün Genel Müdürlük çalışanlarına teşekkür etti.

Yatırımcının Tercihi İscehisar Olacak