Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yatırımları yerinde inceledi – Kocatepe Gazetesi

Yatırımları yerinde inceledi – Kocatepe Gazetesi
Yatırımları yerinde inceledi

Muhtarlar toplantısının ardından Vali Mustafa Tutulmaz, İhsaniye Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakamı Alper Taş’dan ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.
Vali Mustafa Tutulmaz İhsaniye Kaymakamlığı ziyareti sırasında İlçe Müdürleri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Kaymakam Alper Taş’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, Belde Belediye Başkanları, İl Genel meclisi üyeleri, İl ve ilçe müdürleri hazır bulundu. Vali Tutulmaz toplantıda kurum müdürlerinden ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.
İhsaniye Kaymakamlığı ziyareti sırasında Kaymakamlık binasında hizmet veren kamu birimlerinde de denetlemelerde bulunan Vali Mustafa Tutulmaz, birimlerden hizmet alan vatandaşlar ile bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.
İhsaniye İlçesi programı sonunda Üçlerkayası köyünü de ziyaret eden Vali Tutulmaz, Üçlerkayası Köyü Muhtarı ve vatandaşlarla biraraya gelerek sohbet etti, vatandaşlara kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sorarak istek ve taleplerini dinledi. Vali Tutulmaz Üçlerkayası Köyü ziyareti sırasında kaz üreticisi Aziz Ahmet Özdemir isimli vatandaşla sohbet ederek üretimle ilgili detaylı bilgiler aldı.