Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”

Selçuklu İlkokulu tarafından yaya

Selçuklu İlkokulu tarafından yaya geçitlerinde yaya önceliğine dikkat çekmek için dün “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz Etkinliği” düzenlendi. Etkinlikte öğrenciler pankartlar açarak yaya güvenliğine dikkat çekti

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının “Yaya Öncelikli Trafik Yılı” ilan edilmesinin ardından ülke genelinde yaya geçitleri ile ilgili farkındalık etkinlikleri düzenlenmeye devam ediliyor. Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması, yaya geçitlerinin kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz Etkinliğini” düzenlediklerini ifade eden Selçuklu İlkokulu Müdürü Eralp Ekrem Geçe, “Öğrencilerimizin yaya geçitlerini kullanmaları konusunda bilinçlenmeleri ve sürücülerin çocuklarımıza daha duyarlı yaklaşması için böyle bir etkinliği düzenledik. Sürücülerin yaya geçitlerine yaklaştıklarında yavaşlaması ve özellikle de çocukların birden yola çıkabileceğini unutmamaları gerekiyor. Bize emanet edilen çocuklarımızın güvenliği için bir farkındalık oluşturma gayreti içersindeyiz” dedi.
Etkinlikte Selçuklu İlkokulu öğrencileri tarafından “Dikkat Hayat Çıkabilir”, “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz”, “Yayaya ve Hayata Yol Ver” ve Yayaya Yol Ver Hayata Yön Ver” gibi pankartlar açılarak yaya önceliği ile ilgili mesajlar verildi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti