Yaya kapısı açılmalı – Kocatepe Gazetesi
Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Halil İbrahim Baykara, Yeni Devlet Hastanesi’nde yayalar için düzenleme yapılmasını istedi Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında Yeni Devlet Hastanesi’nin karşısındaki eczanelerin önüne minibüs ve otobüs durak yeri verilmesi hakkındaki teklif, oy çokluğuyla reddedildi. Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Halil İbrahim Baykara, Yeni Hastane ile ilgili acil birtakım düzenlemelerin yapılması [&hellip]
Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Halil İbrahim Baykara, Yeni Devlet Hastanesi’nde yayalar için düzenleme yapılmasını istedi
Afyonkarahisar Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısında Yeni Devlet Hastanesi’nin karşısındaki eczanelerin önüne minibüs ve otobüs durak yeri verilmesi hakkındaki teklif, oy çokluğuyla reddedildi.
Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Halil İbrahim Baykara, Yeni Hastane ile ilgili acil birtakım düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı. Baykara, “Yeni Hastane’nin girişi hem yayalara açık, hem ambulanslara açık, hem araçlara açık. Hastane içinde de kaza olabilir. Acilen hastanenin giriş kapısının olduğu yere yayalar için kapı açılması lazım, ambulansların Acil Servis’e doğrudan gidebilmeleri için Acil kapısının açılması gerek” dedi. (Kocatepe)