Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yazar Şengül, Teknik Kolej öğrencileri ile buluştu

Afyon OSB konferans salonunda
Yazar Şengül, Teknik Kolej öğrencileri ile buluştu

Afyon OSB konferans salonunda gerçekleştirilen kariyer günü etkinliğinde konuşan yazar Şengül, Teknik Kolej öğrencilerine kitap okumanın, yazı yazmanın ve kişisel gelişimin önemine vurgu yaptı.
Teknik Kolej öğrencilerine hedef belirleme, başarı ve motivasyon gibi konularda deneyimlerini aktaran yazar Serkan Şengül,  öğrencilere bol bol kitap okumaları ve hedefleri doğrultusunda cesur olmaları için tavsiyelerde bulundu.
Öğrencilere eğlenceli dakikalar yaşatan Şengül, günlük hayatta ve Türklere özgü davranışları öğrencilere aktardı. Türklerin çok zeki bir millet olduğunu belirten Şengül, Türklerin dünyayı dize getirebilecek bir millet olduğunun altını çizdi.
Yazdığı bir romanda cezaevi ile ilgili konulara değindiğini ifade eden Şengül, “Kirli duvarları, küflü ekmekler olduğunu yazıyorum ama hayal gücümden yazıyorum. Bunları yerinde görmek için Adalet Bakanlığı’na yazı yazarak birkaç günlüğüne cezaevine girmek istedim ama izin vermediler. Çünkü insanlar soruyor, ‘hani dünyanın en cesur adamıydın’ diye. Bizde bu gerçekleri dışardan yansıtmaya çalışıyorum” diye konuştu.
Okul Müdürü İbrahim Çakal ise öğrencilerin ufkunu açacak, onları geleceğe dair motive edecek bu tür kariyer sahibi kişileri öğrencilerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti