Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Afyon yeni hayat – Kocatepe Gazetesi

Trio Vista Konakları’nın tanıtım
Yeni Afyon yeni hayat

Trio Vista Konakları’nın tanıtım ofisi ve örnek daire gösterimi dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, birçok işadamı ve davetlinin katılımı ile yapıldı. Mustafa Gül, Ali Eroğlu, Yüksel Çelikten ve Ömer Aktan’ın ortaklığındaki Akgüler İnşaat tarafından gerçekleştirilen projenin tanıtımına katılan davetliler, ilk olarak projenin üç boyutlu maketini incelerken, sonrasında da örnek dairede sergilenen akıllı sistemleri de görme fırsatı buldu. Yapılan duanın ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi.
21 ÇEŞİT DAİREMİZ MEVCUT
Akgüler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gül, proje ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bugün burada Akgüler A.Ş.’nin yapmış olduğu Trio Vista Konakları’nın tanıtım ofisi ve örnek dairemizin tanıtımı için toplanmış bulunuyoruz. Afyon’da olmayan ilkleri yaparak 42 bin 500 metrekare arazi üzerinde, tamamen yeşile yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz bu Trio Vista Konakları’nda toplam 21 çeşit dairemiz mevcut olup, bunlar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, bahçe dubleksli, çatı kat dubleksli, ara kat dubleksli olmak üzere dairelerimiz mevcuttur. Burada amacımız daire yapmak değil, Afyonkarahisar’da yeni bir yaşam alanı oluşturmak istiyoruz. Yani kendi ismi ile, bölgesi ile kişilerin rahatlıkla yaşayabileceği, kendi içerisinde tüm ihtiyaçlarını görebileceği, alışveriş merkezi ile, sosyal alanları ile tamamen her şey düşünülmüş olan bir proje” dedi.
GÜL’DEN İLKOKUL SÖZÜ
Proje alanı yanında ayrılan eğitim alanı ile ilgili olarak düşüncelerini de basın mensupları ile paylaşan Gül; “Yan tarafta eğitim alanı var, devletimizin ayırmış olduğu. Biz buraya kısmet olursa Akgüler A.Ş. olarak Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olanlar adına bir ilköğretim okulu yaparak devletimize hediye etmeyi de düşünüyoruz” dedi.
AMACIMIZ AFYON’UN YAŞANILIRLIK
SEVİYESİNİ YÜKSELTMEK
Bu proje ile Afyon’un çehresinin ve yaşamının tamamen değişeceğini ifade eden Gül; “Amacımız Afyon’un yaşanılırlık seviyesini Türkiye genelinde daha üst noktalara çıkartmak. Birinci amacımız bu, yaşanabilir bir alan oluşturmak. Tamamen 16 bin metrekare alan üzerine oturmuş olan projemizde, 30 bin metrekare zeminde olmak üzere, çatı katları ve teraslarda olmak üzere toplam 50 bin metrekare bir yeşil alanımız mevcuttur. Aynı zamanda bu binamızın çatılarına güneş enerjisi panelleri kurarak, güneş enerji ile kendi elektrik ihtiyacını giderecek. Özellikle sosyal alanların, bahçelerin aydınlatmasına yönelik ihtiyacımızı buradan gidermeyi düşünüyoruz. Dolayısı ile burada yaşayanların özellikle aidatları alabildiğine az olacak. Türkiye’nin en az aidatla oturulan sitelerden birini yapmayı hedefliyoruz. Bugün ilk günümüz. Lansmana çıkıyoruz. Gösterilen ilgi bir hayli fazla. Bugüne özel belirlediğimiz lansman fiyatlarına istinaden ilk 50 müşterimize peşin alımlarda yüzde 25 indirim uygulanacak. Lansman fiyatlarını son derece uygun bir şekilde belirledik. Cüzi bir kar koyarak belirlendi. Ayrıca ikinci alternatifimiz olan yüzde 25 peşin 60 ay vadeli olan dairelerimizde de ilk 50 müşterimize metrekare bazında 100 TL’lik bir ikramımız olacak. Projemizde toplam 390 konut mevcut. İlk etabı 24, ikinci etabı 36, üçüncü etabımızı 48 ayda tamamlamayı düşünüyoruz. Fiyatlarımız 293 bin TL’den başlıyor” şeklinde konuştu. >>Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi