Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeni Dönemde Tüm Vatandaşlarımızın Gönlüne Gireceğiz”

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, yeni dönemde İGM üyeleriyle tüm hizmetleri eşit ve adil şekilde yapacaklarını söyledi. Yiğitbaşı, “Yeni dönemde tüm vatandaşlarımızın gönlüne girebilecek şekilde sahada iletişimi kuvvetli olarak çalışacağız.” dedi

Vali Doç. Dr. Kübra

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İl Genel Meclisi (İGM) Mayıs ayı toplantısının 3’üncü toplantısında Meclis üyelerine hitap etti.

İGM Başkanı Mehmet Siper, meclis toplantısına katılımından dolayı Vali. Yiğitbaşı’na teşekkür etti.

Kapısının ve telefonun Meclis üyelerine her zaman açık olduğunu belirten Vali Yiğitbaşı, şöyle konuştu: “31 Mart yerel seçimlerinden sonra oluşan yeni Meclis Başkanı ve üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedim. Afyonkarahisar’da önceki dönemin İGM üyeleriyle  2 yıl boyunca birlikte çalışarak şehrimize hizmet etmeye çalıştık. 31 Mart yerel seçimlerinden sonra İGM’de yeni bir dönem başladı. Hepimizin ortak hedefi şehrimizi güzel yarınlara taşımak için işbirliği içinde gayretle çalışmaktır. İnşallah yeni dönemde hizmetleri en iyi şekilde yapacağız. Her türlü hizmeti eşit, adil şekilde gerçekleştireceğiz. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de güncel ihtiyaçlar ve beklentiler var Artık pek çok güncel ihtiyaç var. Tüm bu ihtiyaçları en doğru biçimde devlet kaynaklarını adil ve eşit şekilde insanlarımıza ulaştıracağız. Kapımda, telefonumda meclis üyelerine açıktır. Yeni dönemde tüm vatandaşlarımızın gönlüne girebilecek şekilde sahada iletişimi kuvvetli olarak çalışacağız. İGM Başkanı Sayın Mehmet Siper, ve partilerin meclis grup başkanvekilleriyle toplantı öncesi sohbet ettik. Yeni dönem mecliste kadın üye sayısının azalmasından eski aşina olduğumuz üyelerin yanında yeni yüzlerinde bulunduklarını konuştuk. Yeni dönemin hayırlı olmasını, güzel hizmetlerin gerçekleştirilmesini diliyorum.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti