Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeni fay hattı olası depremin habercisi olabilir”

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, gelecek hafta başı Afyonkarahisar’a gelecek olan partisinin lideri Meral Akşener’i şehre yakışır ağırlama çağrısında bulundu. Mısırlıoğlu, “Bolvadin ve Yunak ilçelerini birbirine bağlayan yol üzerinde yeni bir fay hattı oluştu.
Bu yeni fay hattı olası bir depremin habercisi olabilir” dedi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu partide düzenlediği basın toplantısında çeşitli konularda görüşlerini açıkladı.
“ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN”
Muhammet Mısırlıoğlu şehit Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Ali Akın’a Allah’tan rahmet diledi. Afyonkarahisar’ı etkileyen şiddetli yağışların büyük sıkıntılar yaşayan üreticileri özellikle de dolu yağışının kiraz üreticisini olumsuz etkilediğini belirten Mısırlıoğlu, “Erkenci kirazın meyve üreticileri tarafından alımının kasıtlı olarak yapılmaması üreticimizi zor durumda bıraktı. Tüm bu yaşananlardan sonra çiftçimize destek olunmalı. Dün etkili olan yağışlar sonrası Sultandağı-Dereçine ve Karapınar köyümüzde meydana gelen sel sonucu vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum, Allah beterinden saklasın.” dedi.
“AKŞENER’E YAKIŞIR
KARŞILAMA YAPILACAK”
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 21 Haziran 2021 tarihinde Afyonkarahisar’da düzenlenecek programa katılacağını dile getiren Mısırlıoğlu, “Genel Başkanımız ilimizi ve tüm ilçelerimizi dört ayrı programda ziyaret edecek. İlk program 21 Haziran Pazartesi günü Emirdağ ilçemizde, Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde karşılama ile başlayacak. Akabinde Emirdağ, Bolvadin ve Çay ilçelerimizde esnaf ziyaretleri ile devam edecektir. Daha sonra ilimiz merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak olan Genel Başkanımızı hep birlikte Ankara’ya uğurlayacağız.” diye konuştu.
“AFYONLU MİSAFİRİNE
SAYGIDA KUSUR ETMEZ”
“Genel Başkanımızın ilimize geleceğinin yerel basında duyurulmasından sonra bazı sahte hesaplardan saçma sapan iddialarda, hakaretlerde bulunulduğunu gördük.” diyen Mısırlıoğlu,“Bu saçma paylaşımlar ve söylemler İYİ Parti’nin gümbür gümbür geldiğini ispatlamaktadır. İYİ Parti kimin canını acıtıyorsa onlar bu paylaşımları yapıyor. Afyon havası sert insanı mert bir şehirdir. Misafirine saygıda kusur etmez. Afyonlu misafirini en iyi şekilde ağırlar ve uğurlar. Bu sahte isimlerle paylaşımlara bulunanlar bilsinler ki gün gelir bu yaptıklarının hesapları onlardan sorulur. Amacınız siyaset yapmaksa isminizi açıkça yazın. Kimse sizi siyaset yapıyorsunuz diye eleştiride bulunmaz. Afyonda hiçbir siyasi parti liderine kumpas hazırlanmaz. Afyonkarahisar’lılar hiçbir zaman insanı arkasından ve sırtından vurmaz. Mertçe mücadele eder. İlimizde bir Kent Konseyi Başkanı var. Hepinizin malumu ‘Asım Kocaoğlu’ sahte ismiyle muhalif siyasi parti liderlerine ve partilere ağır hakaretlerde bulunan paylaşımlar yapıyordu. Bunu Afyon Postası adlı internet sitesi aracılığıyla öğrendik. Bu hesabı Kent Konseyi Başkanı Şemsettin Yasan kullanıyormuş. Neden böyle bir girişimde bulundu anlamak mümkün değil.” şeklinde konuştu.
“AFYON’UN YÜZÜNÜ EĞDİRECEK
YANLIŞA TAHAMMÜL YOK”
Afyonkarahisar’da 35 yıldır aktif politika yaptığını belirten Mısırlıoğlu şöyle konuştu:
“Benim şahsi olarak hiç kimse ile problemim olmaz ve olmamıştır. Ancak mensubu olduğum partime ve uzuvlarımıza hiç kimseyi dokundurmayız. Başında bulunduğumuz partinin liderine misafirperverlik noktasında Afyonkarahisar’lıların yüzünü eğdirecek yanlış hareketlerle ilgili mücadele edecek güce kudrete sahibiz. Bu tür olaylara tahammülümüm olmadığının buradan bilinmesini isterim. Şahsi olarak her platformda mücadele edecek güce ve kudrete sahibim.” Muhammet Mısırlıoğlu, İYİ Parti Belediye Meclis üyelerince Haziran ayı Belediye Meclis Toplantısında, Kent Meydanına Türk Bayrağı direği dikilmesi ve saat kulesi konulmasıyla ilgili öneride bulunulduğunu hatırlattı. Mısırlıoğlu, bu öneriyi desteklediklerinin altını çizdi.
“ERKENCİ KİRAZ MEYVE SUYU FABRİKALARINDA DEĞERLENDİRİLMELİ”
Sultandağı İlçesi’nde kiraz üreticilerinin karalar bağladığını kaydeden Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Her mevsim kiraz zamanı geldiği zaman birileri ortaya çıkıp çiftçiyi para kazanamaz hale getiriyorlar. Şimdi erkenci kiraz zamanı, bu erkenci kirazın daha çok meyve suyu fabrikalarında değerlendirilmesi gerekiyor. Bu fabrikalar kirazı toplatıp alıma açmadılar. Kiraz yetiştiricileri perişan bir durumdadır. Kirazlar dalında çürüyor. Dolu yağışı ihracatlık kirazımızın yüzde 80 oranında zarar görmesine neden oldu. Allah üreticilerimizin yanında olsun. Yanlış tarım politikaları yüzenden çiftçimiz her üründe zarar görüyor. Bu yanlış politikalar yüzünden her yıl zam yapılıyor. Halkımızın alım gücü her yıl hızla azalıyor. Rekolte azlığı nedeniyle buğday ithali kaçınılmaz hâl alıyor. Buğday ithal edilmeden bile geçtiğimiz günlerde vatandaşın ekmeğine yüzde yirmi civarında zam yapıldı. Bu demek oluyor ki ekmeği yıl sonda 2 TL, 2,5 TL’ye alacağız. Çiftçimiz iflas etmiş durumda.”
MISIRLIOĞLU’NDAN AKŞENER’İ
AFYON’A YAKIŞIR MİSAFİR ETME ÇAĞRISI
Partisinin lideri Meral Akşener’in Afyonkarahisar programını önemsediklerini belirten Mısırlıoğlu sözlerine şöyle tamamladı: “Tüm halkımızı Genel Başkanımızı ilimize yakışır şekilde misafir etmeye davet ediyoruz. Hep beraber Afyonkarahisar’a yakışır bir şekilde ev sahipliği yapalım. İnşallah bu gün İYİ Partinin Genel Başkanı, önümüzde yapılacak olan ilk seçimde de Türkiye’nin ilk kadın Cumhurbaşkanı olacak. Bunun bilinmesini istiyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

YUNAK BOLVADİN ARASINDA
YENİ FAY HATTI OLUŞTU
15 Haziran 2021 Pazartesi sabahı saat 10.00 sularında Konya’nın Yunak İlçesi’ni Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesi’ne bağlayan yol üzerinde deprem fay hattı oluştuğunu kaydeden Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Bu olumsuzluk nedeniyle yol uzun bir süre ulaşıma kapatıldı. Bir metreden fazla yol ortadan ikiye ayrılmıştır. Yakında bölgemizde yaşanacak bir depremin habercisi olabilir. Buradan bu konuyu yetkililere aktarmak istiyorum. Burada yolun en kısa açılması için karayollarını, İl Özel İdaresini ve Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’i haberdar etmek istiyorum.”