Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Nesil şampiyon – Kocatepe Gazetesi

Yeni Nesil şampiyon – Kocatepe Gazetesi
Yeni Nesil şampiyon

Büyük Erkekler Final maçının ilkini 82-65’le Kocatape kazanırken, ikinci final maçını da 62-55’le Yeni Nesil Gençlikspor kazanmış ve durumda eşitlik sağlanmıştı. Son maçta Kocatepe Gençlikspor sahaya çıkmayınca Yeni Nesil Gençlikspor kupanın sahibi oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği Büyük Erkekler Basketbol turnuvası tamamlandı. Final maçlarında 1-1’lik eşitlik vardı. 3. maç büyük çekişmeli geçecek derken Kocatepe Gençlikspor sahaya çıkmadı. Yeni Nesil Gençlikspor bu durumda maçı 20-0’la hükmen kazandı. Üçüncü maçı kazanan Yeni Nesil Gençlikspor Büyük Erkekler Basketbol’da Afyonkarahisar Şampiyonu olmayı başardı. Kupasını teslim alan Yeni Nesil şamiyonluk pozları verdi.
İlk maçta 82-65’lik farklı skorla Kocatepe Gençlikspor üstünlük sağlamıştı. Şampiyonluğun favori ismi olan Kocatepe ikinci maçta rakibine son periyotta 62-55’luk skorla boyun eğdi. Üçüncü maçla ilgili Spor otorileri ‘Kocatepe bu maçı alır kupanın da sahibi olur’ yorumunda bulunurken Kocatepe sahaya çıkmadı. Kocatepe sahaya çıkmayınca da 20-0’lık skorla hükmen mağlup sayıldı. Bu durumda Yeni Nesil Gençlikspor 2-1’lik skorla finali önde tamamladı ve kupanın sahibi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)