Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni otobüslerle kalite artacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yeni otobüslerle kalite artacak

Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri bünyesine 10 yeni otobüs daha katarak hizmet zincirini genişletti

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Ocak ayında aldığı karar sonrası Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri, bünyesine yeni otobüsler daha katarak hizmet kalitesini artırdı. Yeni araçların gelmesiyle birlikte özellikle Özdilek Ali Çetinkaya Kampüsü ile Ahmet Necdet Sezer (ANS) kampüslerinde yaşanan yoğunluğun önüne geçilecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı, Belediye Meclisi’nin Ocak ayında aldığı karar sonrası bünyelerine 6 yeni otobüs daha katıldığını söyledi. Özdilek hattı ve Ahmet Necdet Sezer (ANS) kampüslerinde yaşanan yoğunluğunda yeni otobüsler sayesinde azalacağını söyleyen Şanlı, vatandaşların taleplerine cevap verdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
OTOBÜSLER GÖZ KAMAŞTIRDI
Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri bünyesine 10 yeni otobüs daha katıldığını söyleyen Şanlı, 9 metre uzunluğunda ve 55 kişilik araçların mevcut araçlar gibi klimalı, özel güvenlik kameralı ve akıllı bilet sistemiyle hizmet vereceğini kaydetti. Şu an 96 asil 4 yedek olmak üzere toplam 100 araçlarının bulunduğunu ifade eden Şanlı, “Afyonkarahisar’a geldiğimizden beri hizmet kalitemizi sürekli artırdık. Vatandaşlarımızın talepleri bizlerin hep önceliği oldu. Gelen talepleri değerlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
YOĞUNLUĞUN ÖNÜNE GEÇİLECEK
Özdilek Hattı ve Üniversite hattı üzerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşların ve üniversite öğrencilerinin sıkıntılarını iyi bildiklerini söyleyen Şanlı, “Yoğunluk nedeniyle sürekli olarak vatandaşların ve öğrencelerin talepleri oluyordu. Bizde kendilerine bu sorunun Mart ayı içinde tamamen çözüleceğini söylemiştik. Sözümüzde durduğumuz için ve halkımıza rahat ve konforlu hizmet vereceğimiz için Afyonkarahisar Özel Halk Otobüsleri ekibi olarak mutluyuz. Yeni araçlarımız Pazartesi gününden itibaren Afyon halkının emrinde olacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti