Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YENİDEN MİLLİ MÜCADELE

Suriye’de Esad rejimi tarafından

Suriye’de Esad rejimi tarafından uygulanan katliamlara dur demek için İdlib’de görev yapan Mehmetçik, kalleş bir saldırıya uğradı. 33 Mehmetçiğimiz şehadet şerbeti içerken, 32 Mehmetçiğimiz yaralanarak gazi oldu. Acı olay Türk Milleti’ni yasa boğduğu gibi toplumun milli bilinçle kenetlenmesine de neden oldu

Rusya destekli rejim güçleri tarafından önceki gece düzenlenen hava saldırısında 33 askerimiz şehit düştü. Şehit haberleri, tüm Türkiye’de büyük bir üzüntüye neden oldu. Milletçe yasa boğulduğumuz Regaib Gecesi’nin ardından dün tüm camilerde eller şehitlerimiz için semaya kalktı, ülkemizin ve milletimizin birliği için dualar edildi.
SIĞINMACILAR AVRUPA YOLUNDA
33 askerimizin şehit olmasından sonra Türkiye’nin mültecileri serbest bırakması ile birlikte Türkiye’deki sığınmacılara Avrupa kapıları açıldı. İdlib’de Avrupa ülkelerinin Türkiye karşıtı tutumu ve rejim güçlerinin Türkiye’ye kalleş saldırısında 33 Mehmetçiğimizin şehit olmasının ardında Avrupa ülkelerine doğru tüm karadeniz sınırları mülteci-göçmen geçişlerine açıldı. Türkiye’nin Yunanistan ve Bulgaristan sınırlarında büyük hareketlilik yaşandı. Göçmenlerin bu hareketini gözlemleyen pek çok vatandaş, “Otobüslerle, yürüyerek bu iş olmaz, kamyonlarla, servis araçlarıyla sınıra taşınsınlar.” önerisinde bulundu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti