Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenilenen okula yeni hediyeler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin
Yenilenen okula yeni hediyeler

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunun yeni binasında öğrenime devam eden öğrenci, öğretmen ve velileri dün öğleden sonra ziyaret etti. Çoban ziyaretinde 2 adet 55 ekran LED TV ve 2 adet yeni nesil diz üstü bilgisayar hediye etti.
“HİZMETLERİ NEDENİYLE TEŞEKKÜR EDİLDİ”
Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Nihat Selek, iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaptığını vurguladığı Burhanettin Çoban’ın okula ciddi katkılar verdiğini söyledi. Selek, “Sayın Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’da iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan tek Belediye Başkanımızdır. Şu anda öğrencilerimiz kendisi ile tanışma şerefine kavuştu. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ben öğrencilerim adına, ilimiz adına, şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
“ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, okul bahçesinde öğrenciler, öğretmenler, veliler, Okul Aile Birliği Başkanı Selma Ökten ve Okul Müdürü Nihat Selek tarafından karşılandı. Çocuklarla tek tek el sıkışan ve hatır soran Çoban, “Yeni okul binamız mahallemize, bölgemize hayırlı olsun. Allah devletimize güç versin. Bolluk bereket versin ki bu tür okullarımızın sayısı inşallah artsın, okullarımız güzelleşsin, yenilensin. İnşallah başarıdan başarıya koşun. Gelecekte Türkiye’yi hatta dünyayı yönetecek insanlar olun. Öğretmen olun, doktor olun, mühendis olun, sosyolog olun, psikolog olun. İş insanı olun. Güzel buluşlar icat edin.” diye konuştu.
“EKSİKLER YAVAŞ YAVAŞ TAMAMLANACAK”
Okul Müdürü Nihat Selek yeni bina süreci hakkında bilgi vererek, 2016-2017 eğitim öğretim yılı sonunda eski okul binasının bahçesi olan yeni binada inşaat çalışmalarının başladığını kaydetti. Selek, “Yeni okul binamızın inşaat süreci çok kısa zamanda tamamlandı. Yeni binamız ayağa kalktı. 10 Aralık Pazartesi günü yeni binamızda eğitim öğretime başladık. Taşınma işlemleri ve bunun yanında öğrencilerimizin buraya aktarılması sürecinden sonra eğitim öğretime devam ediyoruz. Okulumuzda 16 derslik, 300’e yakın öğrenci, 800 kişi kapasiteli bir konferans salonu var. Tüm birimler mevcut. Fen Laboratuarı, çocukların Spor Salonları, etkinlik alanları, beceri tasarım atölyeleri var. Donanım anlamında yavaş yavaş bunları tamamlamaya çalışacağız. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yeni bina olduğundan tüm öğrenci sıraları ve dolaplarımızı yenilediler. Biz de diğer eksikleri Okul Aile Birliği, veliler, hayırsever insanlar kanalıyla yavaş yavaş tamamlayacağız. Burada Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu olmak üzere iki okul eğitim öğretim yapıyor. 27 öğretmenimiz görev yapıyor. Dışarıdan ücretli olarak gelen 6 öğretmenimiz var. Okul bahçemizin düzenlenmesi işi de zaman içinde inşallah düzenlenecek. Eski binamızın yıkılması sonrası oraya spor tesisi yapılacak.” şeklinde konuştu.
“ÇOBAN’A VEFA VURGUSU”
Hediye teslimi ardından okulu gezen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, öğretmenler odasında öğretmenler ve velilerle sohbet etti. İki dönemlik Belediye Başkanlığı boyunca mahalleye ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokuluna verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür edilen Çoban, kendisinin bu mahalle de büyüdüğünü söyledi. Burhanettin Çoban’ın ziyaretinde; Okul Müdürü Nihat Selek, Okul Aile Birliği Başkanı Selma Ötken, Belediye Bilgi İşlem Sorumlusu Sefer Aytekin, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş hazır bulundu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti