Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenişehirlioğlu, taburcu oldu 

Afyonkarahisar’da geçirdiği trafik kazası

Afyonkarahisar’da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, taburcu oldu.

AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu ve oğlu Muhammed Talha, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesinde trafik kazası geçirmiş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Tedavisi tamamlanan Yenişehirlioğlu taburcu oldu.

Konu ile ilgili AFSÜ’den yapılan açıklama şu şekilde: “Hastanemizde yapılan tetkikleri sonucunda bel bölgesindeki ikinci omurga seviyesinde bir çökme kırığı ile boyun bölgesinde zorlanma ve buna bağlı ağrılarının olduğu tespit edilen Yenişehirlioğlu, AFSÜ Hastanesinde 28 gün boyunca mutlak yatak istirahati almıştı. AFSÜ Rektör Yardımcısı ve Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Adem Aslan’ın başında bulunduğu ekibimiz tarafından tedavisi hastanemizde tamamlanan Yenişehirlioğlu, yürümeye başlamasının ardından hastanemizden taburcu edildi.”

Prof. Dr. Adem Aslan, Yenişehirlioğlu’nun uygulanan tedaviler ile iyileşme sürecinin hızlanmasının yanı sıra son Tomografi ve MR çekimlerinde de olumlu bir tablo elde edilmesi ve omurga kırıklarında kullanılan omurga destek korsesi ile yürümeye başlamasının ardından taburcu olmasına karar verildiğini kaydetti. Prof. Dr. Aslan, “Yaklaşık bir aydır hastanemizde misafir ettiğimiz Sayın Yenişehirlioğlu’nu genel durumunun iyi olması ve yürümeye başlamasının ardından bir süre daha evinde istirahat etmesini önererek, bugün itibariyle şifa ile taburcu ediyoruz.” diye konuştu.

“ALLAH’A ŞÜKREDİYORUM”

Bahadır Yenişehirlioğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile durumu hakkında takipçilerini bilgilendirdi. Yenişehirlioğlu, paylaştığı videoda şunları söyledi: “Değerli dostlar, malumunuz bir trafik kazası neticesi Afyonkarahisar’da bir süre ikamet etmek zorunda kaldım. Bir ay boyunca yataktaydım. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi’ndeydim.

Allah’a şükrediyorum çünkü böylesine güzel bir hastanede çok değerli doktorlarımla hemşirelerimizle uzmanlarımızla sağlıklı bir zamana ulaşmış olduk. Bugün ayağa kalkabildik. İlk yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Tomografilerimiz de çekildi. İyileşme sürecine geçmişiz. O yüzden Allah’a çok şükrediyorum. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin Rektöründen itibaren bütün değerli doktorlarına; Adem hocama özellikle ve tüm çalışanlara gönül dolusu teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti