Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine eğitim verildi

5199 Sayılı Hayvanları Koruma

5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ve Hayvanların Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği gereğince Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce Yerel Hayvan Koruma Görevlilerine yönelik eğitim programı düzenlendi

 

Eğitim programında Afyonkarahisar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü İsmail Atlı, “Hayvanların Kısırlaştırılması, Aşılanması, İşaretlenmesi ve Sahiplenmesi”, Veteriner Hekim Battal Erdoğan “Hayvan Bakımı ve Beslenmesi”, Veteriner Hekim Mustafa Bilçen “Hasta Hayvanların Tanınması” ve Veteriner Hekim Gülizar Ertekin ise “Hayvan Davranışları” konusunda genel bilgi verdiler.
Doğan Koruma Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü Afyonkarahisar Şube Müdürlüğünden Veteriner Hekim Murat Karyağdı ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden Veteriner Hekim Muhammed Hasan Eren, “Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Uygulama Yönetmeliği ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu” konularında Yerel Hayvan Koruma Görevlisi kursiyerlerine eğitim verdiler. 13 kursiyerin katıldığı eğitim sonunda kursiyerlere sertifikaları verildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti