Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerel seçim çalışmaları başladı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yerel seçim çalışmaları başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı, 4 Şubat’taki kongrenin ardından basın mensuplarıyla tanışma toplantısı düzenledi. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 2014 Yerel Seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirtirken, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ise 2014’te de oylarının artacağını söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı, yeni yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarıyla Çakmak Marble Otel’de bir araya geldi.AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, güzel bir kongre süreci geçirdiklerini, bundan sonra çalışmalara hızla devam edeceklerini bildirdi. Eser, “Ortada bir şey olmadığı halde kongre sürecinde olağan şeyleri, arada bir sorun varmış gibi göstermeye çalıştılar. AK Parti’de böyle bir şey olamaz. Teşkilatımızın amacı, Afyon’a, AK Parti’ye bir şeyler katabilmek. Onun haricinde teşkilatımızın hiçbir üyesinin başka bir niyeti ve hesabı olamaz. Biz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Üye kaydı yapılıyor
AK Parti Genel Merkezi’nin teşkilatlara seçmen sayısının yüzde 15’ini partiye üye yapma hedefi koyduğunu hatırlatan Eser, “2014’teki yerel seçimler için çalışmalar başladı. Sandık kurulu üyelerimizi yavaş yavaş toparlamaya başladık. Üye çalışmaları da 2014 yerel seçimlerine bir hazırlık”diye konuştu.
Seçimde oy oranı aratacak
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ise AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana girdiği seçimlerde oy oranlarını artırdığına dikkat çekti. Zeybek, “İnşallah 2014’te yapılacak yerel seçimlerde de inşallah bir önceki seçimlerde aldığımız oy oranını artırarak seçimleri alma hedefimiz var. İnşallah bekleyip göreceğiz. Bazıları bunu istemese de, hazmedemese de halkımız yakinen takip ediyor. Nereye, ne şekilde destek vereceğini çok iyi biliyor. 2014 seçimlerinde bunu elbirliğiyle göreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.
“En çok yatırım AK Parti döneminde”
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kardeşlik ve birlik içinde olduğunu hatırlatan Zeybek, şöyle devam etti:
“AK Parti’de birlik, bütünlük ve kardeşlik var. Diğer partilerde böyle bir şey yok. Bu birliğimizi bozmak için gayret sarf ediyorlar ama bunu başarmayacaklar. Muhalefet partilerinin yaptığı bazı açıklamalar var. Onların geçtiğimiz dönemlerde yerel yönetimlerde ve genel hükümette icraatlarını gördük. Afyonkarahisar, AK Parti iktidarı döneminde aldığı yatırımları hiçbir iktidar döneminde alamadı. Diğer iktidarların toplamının yapmış olduğu yatırımdan daha fazlasını AK Parti hükümeti yaptı. Bunu muhalefet de çok iyi biliyor. Maalesef bakmakla görmek arasında dağlar kadar fark var. Nasıl bakarsa, nasıl görmek isterse o şekilde görüyorlar.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti