Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yerinde Çözüm Üretiyor, Vatandaşın Görüşünü Alıyoruz”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin taleplerini yerinde tespit ederek, çözümler ürettiklerini yapılan çalışmaları vatandaşlardan aldıkları görüşlerle hayata geçirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “birlikte yönetim” anlayışı çerçevesinde her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiğini belirtti. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Zeybek, bu hafta Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

“Yerinde Çözüm Üretiyor, Vatandaşın Görüşünü Alıyoruz”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esnaflar ile vatandaşın istek ve görüşlerini dinleyen Başkan Zeybek, belediye çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi verdi. Zeybek’e ziyaretinde; AK Parti Milletvekili Dr. Hasan Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti Teşkilatı ve daire müdürleri eşlik etti. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Fehmi Yurtyapan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, talep ve önerilerini ileterek yapılan hizmetler nedeni ile Zeybek’e teşekkür etti. Ziyaretin ardından Başkan Zeybek, vatandaşlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce yetiştirilen kış çiçeğini hediye etti. Hizmetlerinde katılımcılığı esas aldıklarını her seferinde vurgulayan Başkan Zeybek, şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımız ile birlikte şehrimizin taleplerini yerinde tespit ederek, çözümler üretiyoruz. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz. Gücümüz nispetinde mahallelerimize ve şehrimize hizmet ediyoruz. Muhtarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”