Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilçam klasiği “Selvi Boylum Al Yazmalım”ı araçlarından izlediler

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal mesafe

Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal mesafe kuralına uygun, kültür sanat etkinliği olan “Arabada Sinema” etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. İlki Fuar Alanında düzenlenen etkinliğin ardından bu kez de Motorkros Alanına düzenlenen arabada sinemada vatandaşlar “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini seyretti

 

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği büyük ilgi gördü. Etkinliğin gerçekleştirildiği alanı dolduran yüzlerce araç içerisinde vatandaşlar “Selvi Boylum Al Yazmalım” filmini izledi.
Afyonkarahisar Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşlara moral vermek amacıyla düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği devam ediyor. Motor Sporları Alanında gerçekleştirilen etkinliğe araçları ile gelen vatandaşlar kurulan dev ekranın önüne araçlarını park ederek Türk sinemasının sevilen filmini izledi.
Filmlerin seslerinin kapalı devre radyo sistemi ile dinlenebildiği etkinlikte araçlarından inmelerine izin verilmeyen vatandaşlara su, gazoz ve patlamış mısır ikramında bulunuldu. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte “Selvi Boylum Al Yazmalım” adlı filmi izledi.
“BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
Etkinliğe ilgi gösteren Afyonkarahisarlılar’a teşekkür eden Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, “Afyonkarahisar Belediyesi olarak Belediye Başkanımızın talimatıyla etkinliklerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bizlerde bu talimat doğrultusunda Afyonkarahisarımızı güzelleştirmeye sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Covid-19 tedbirleri kapsamında uzun bir süre evde kaldık. Yeni normal hayatın başlamasıyla bizler de adım adım bu hayata vatandaşlarımızı adapte etmeye çalışıyoruz. Sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde vatandaşlarımızı Arabada Sinema ile sinema tutkusunu yeniden yaşatmak istedik. Bu etkinliğimizde daha önceki etkinliklerimiz gibi yoğun ilgi gördü. Bu programlar Belediye personelimizin üstün gayretleriyle ortaya çıkıyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda da bu tür etkinliklere imza atacağız. Bizi izlemeye devam edin.” dedi.