Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yıkılmadan önümüzdeki Konya maçına iyi hazırlanacağız”

“Yıkılmadan önümüzdeki Konya maçına iyi hazırlanacağız”

Kaybedilen Yılport Samsunspor maçı ardından duygusal bir açıklama yapan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren, “Üzülüyoruz, futbolcularda üzülüyorlar. Bu gibi maçlar bizim lehimize olsaydı daha farklı olurdu.
Ama ben biliyorsunuz üç hafta önce galip geldiğimizde de söyledim. Ayaklarımız yere basacak, bizim hedefimiz belliydi. Bu yolda bu doğrultuda devam edeceğiz.” dedi

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor evinde konuk ettiği Yılport Samsunspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından yapılan basın açıklamasında konuşan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Erkan Avseren, “Kendi kalenize atabilirsiniz, hata yapabilirsiniz, gün gelir maçı alırsınız” dedi. Teknik Adam Avseren, “Samsunspor’u hafta içi çok iyi analiz ettik. Dersimize iyi çalıştık. Talihsiz bir pozisyon diyelim, o pozisyon olmasaydı belki yenilmeyebilirdik. Futbol adına istek ve arzumuz iyi, bloklar arasında oyunu daraltmaya çalıştık. Çünkü çabuk, etkili oyuncuları da vardı. Onlara önlem almaya çalıştık. Ön tarafta biraz daha çoğalabilseydik ya da pozisyonlar yakalayabilseydik maçın skoru bu olmazdı. Maalesef Sarıyer maçında da fırsatlar yakaladık olmadı. Üzülüyoruz, futbolcularda üzülüyorlar. Bu gibi maçlar bizim lehimize olsaydı daha farklı olurdu. Ama ben biliyorsunuz üç hafta önce galip geldiğimizde de söyledim. Ayaklarımız yere basacak, bizim hedefimiz belliydi. Bu yolda bu doğrultuda devam edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Futbolda bunlar var. Kendi kalenize atabilirsiniz, hata yapabilirsiniz, gün gelir maçı alırsınız. Futbolda bunları yaşıyoruz. Önemli olan bizim bir an önce yıkılmadan önümüzdeki Konya maçına iyi hazırlanıp devam edip çalışmamız lazım. Hani hep kalbimde bekliyordum, saklıyordum yukarıdaki hedefi ama şu iki maç puanlar çıkarsaydık daha iyi adapte olacaktık. Devre arasına daha farklı bir pozisyonda girebilirdik. Ama daha kaybolmuş bir şey yok, ben takımıma oyuncularıma inanıyorum. Taraftarlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizim hep yanımızdalar ciddi bir itici güç. Haftaya Konya maçını galip gelip, içeride onayacağımız serilerle birlikte inşallah, futbolda Sarıyer, Samsun maçları kaybedilmeden gelinseydi, hem puan farkı açılmazdı, hem bizim adımıza öz güven tazelemiş olurduk.” ifadesine yer verdi.