Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz Dazkırı’da destek istedi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yılmaz Dazkırı'da destek istedi

MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, Dazkırı ilçesinde temaslarda bulundu. Yılmaz, 1 Kasım seçimleri için MHP’ye destek istedi

Dazkırı ilçesini ziyaret eden MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelerek partisinin seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdi.
İlk olarak MHP Dazkırı İlçe teşkilatını ziyaret eden Milletvekili Adayı Kemalettin Yılmaz daha sonrasında merkez çarşı esnafını ve kahvehaneleri ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Yılmaz; “17-25 Aralık rüşvet, yolsuzluk ve kara para soruşturması ile ortaya dökülen, hükümet üyeleri ile aile fertlerinin içinde yer aldığı siyasi tarihimizin en büyük rüşvet ve yolsuzluk iddiaları başta olmak üzere tüm yolsuzlukların üzerine titizlikle gidilecek, kul hakkı yiyenlerden, rüşvetçilerden, soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacaktır” dedi.
Yılmaz’a Dazkırı ziyaretinde; İl Başkan Yardımcısı Süleyman Karaca, MHP Dazkırı ilçe Başkanı Aydın Ekiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile partililer eşlik ettiler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti