Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz, engellileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi

Yılmaz, engellileri unutmadı – Kocatepe Gazetesi
Yılmaz, engellileri unutmadı

MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, her yıl 10–16 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan “Engelliler Haftası” nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Yılmaz mesajında, tüm engellilerin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek geçirmelerini diledi

Engelilerin haklarına ve engelli olma durumuna dikkat çekmek amacıyla 10–16 Mayıs tarihleri arası “Engelliler Haftası” olarak kutlandığını ifade eden MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz, insanların yaşam süresi boyunca ortak sorunu olan sakatlığın, sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın gündemde olduğunu dile getirdi.
Milletvekili Yılmaz, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Engellilik yalnızca engellilerin yaşadığı bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla tüm toplumu yakından ilgilendiren ve her vatandaşın ortak bir çaba göstermesi gerektiren önemli bir konudur. Doğuştan veya daha sonradan bazı sebeplere bağlı olarak gerçekleşen engelli olma hali insanın her an karşılaşabileceği durumlardan biridir. Şunu unutmamalıyız ki hepimiz birer engelli adayıyız. Toplumumuzun yaklaşık olarak yüzde 13’nü oluşturan engelli vatandaşlarımızı yılın hiçbir günü unutulmamalı toplum içinde yer alacakları şartlar hazırlanmalı imkanlar sağlanmalıdır. Şehirdeki sokak ve caddelerin engelli vatandaşların durumları dikkate alınarak düzenlenmelidir. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve toplumdaki statülerinin güçlendirilmesi için vesile olmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi. (Kocatepe)