Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz Morgül Hastalığı Nedir?

Daha önceki yıllarda cilt kanseri olan Yılmaz Morgül’ün Amerika’ya gidip tedavi olması sürecinde hayranların endişelerini azaltarak cilt kanserinden kurtulan Morgül’ün tekrardan hastaneye kaldırılması internette en çok araştırılanlar arasında Yılmaz Morgül hastalığı nedir? Sorusuyla yer aldı. Peki, Yılmaz Morgül hastalığı nedir?

Daha önceki yıllarda cilt

Oyuncu ve sunucu olan Yılmaz Morgül’ün annesini kaybetmesinden sonra yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hayranları tarafından merak edilmeye başlandı: Peki, Yılmaz Morgül hastalığı nedir?

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucudur. Müzik kariyerine 1980’lerde başlamış ve birçok albüm çıkarmıştır. Ayrıca televizyon programlarında da yer almıştır.

Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Yılmaz Morgül’ün Babası İbrahim Morgül, annesi Fatma Morgül olup aslen Çayelilidir.  Musiki derslerini Tunceli ile Sözer Yaşmut’tan alıp 1988 yılında sahneye adımı atan Morgül, ilk albümü olarak ‘’Elveda İstanbul’’ adlı albümünü piyasaya sürmüştür. Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Yılmaz Morgül katılmış olduğu bir televizyon prıgramında 1982 doğumlu olduğunu vurgularken, Onur Akay’ın 20 yıl önce çekilen ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan fotoğraflardan sonra Yılmaz Morgül’ün 1964 yılında doğduğu anlaşıldı. 2016 yılında yayımlanan , ‘’Rising Star Türkiye’’ isimli yarışma programında da Jüri olarak ekranlara gelmiştir. Daha sonra Morgül , Kanal D’de yayımlanan ‘’ Gelinim Mutfakta’’ yarışma programının sunuculuğu üstlenmiştir.

YILMAZ MORGÜL’ÜN ŞÖHRETİ KAZANDIĞI BAZI PARÇALAR:

“Elveda İstanbul”

“Kız Sen Kimsin?” (Zeki Müren ile seslendirilmiştir.)

“Bahçevan”

MORGÜL’ÜN CİLT KANSERİ HASTALIĞINA YAKANLAMASI

Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Yılmaz Morgül 1996 yılında yakalandığı cilt kanseri nedeniyle 7 yıl boyunca Amerika’da tedavi olup daha sonra sağlığı kavuşan Morgül TV 8 ekranlarında 2016 yılında yayımlanan Survivor yarışmasında rahatsızlığından dolayı da sakal tıraşı olabilmesi için izin verilmiştir.

 

ANNESİNİN ÖLÜMÜ YILMAZ MORGÜL’Ü YASA BOĞDU

Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Yılmaz Morgül’ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti. Yılmaz Morgül yaptığı açıklamada; ‘’Her şeyimi Kaybettim’ ’diyerek sözlerine annesini kaybetmenin derin bir üzüntü olduğuna değindikten daha sonra yakın zamanda Pelin Suade tarafından hastaneye kaldırılan Yılmaz Morgül’ün annesini kaybetmesi sonucu olan üzüntüden dolayı hastaneye kaldırıldığı tahmin ediliyor.