Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmazaslan: Seçimi kazanırsak acil eylem planına geçeceğiz

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Mustafa Yılmazaslan, seçimi kazanarak göreve seçilmeleri halinde yönetim kurulu olarak acil eylem planını hayata geçireceklerini açıkladı

Afyonkarahisar Madeni Sanatkârlar Odası Başkan adayı Mustafa Yılmazaslan, yönetim kurulu olarak seçimi kazanmaları halinde ilk icraatlarının acil eylem planını hayata geçirmek olacağını ifade etti.
“ZİYARETLERDE PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ”
Mustafa Yılmazaslan, “26 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşecek olan seçimli olağan genel kurul toplantımızda hizmet sevdası kazanacak. Allah göreve seçilmeyi nasip ederse oda yönetimi olarak büyük değişikliklere imza atacağız. Acil eylem planlarımızı harekete geçireceğiz. Artık esnafımız kendisini yalnız hissetmeyecek. Esnaflarımıza yaptığımız ziyaretlerimizde plan ve projeleri anlatıyoruz. Ankara yolunda bulunan İkinci Küçük Sanayi Sitesi esnafımızla biraraya geldik. Esnafımızın işlerinin kolaylaştırılması, yeni projelerin hayata geçirilmesi, mevcut imkânlarını koruması, ara eleman yetişmesi için kurslar düzenleyeceğiz. Bürokrasi ile esnaf arasında köprü olması gerekir. Böylesine büyük bir esnaf kitlesinin gücünü arkasına alıp, Türkiye’de gündem olacak projeleri hayata geçirmenin peşindeyiz. Şehrin en çok üyesi olan oda sıfatına sahip Madeni Sanatkârlar Odası’nı, şehrimizin en güçlü odası haline getirmek istiyoruz.” dedi.
“ESNAFIN ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNU YOK”
“Sanayi esnafının, ustaların, kalfaların, çırakların hangi sorunları yaşadığını ne gibi zorluklarla mücadele ettiğini, en iyi biz biliyoruz.” diyen Yılmazaslan, “Esnafımızın sorunları çözülemeyecek sorunlar değildir. Göreve seçilirsek ilk iş olarak acil eylem planını harekete geçirmek oalacaktır. Artık hiçbir esnafımız kendisini yalnız hissetmeyecek. Son dönemlerde ara eleman yetişmemesi ve bu alanda meslek edindirme kurslarının açılmaması önemli bir sorundur. Acil eylem planlarımızın başında meslek edindirme kursları gelmektedir. Hedeflerimizden bir taneside çırakların öğle yemeklerini yiyebileceği bir alan oluşturmaktır.” diye konuştu.
“BÜYÜK BİR DEĞİŞİME
İMZA ATACAĞIZ”
Üyelerin hayatını kolaylaştıracak mobil uygulamaları da hayata geçireceklerini belirten Yılmazaslan şunları kaydetti: “Birbirimize destek olup, tüm zorlukları birlikte aşacağız. Biz sanayinin tozunu yutmuş, her esnafın derdini, kendi derdi gibi gören bir ekibiz. Esnafın derdiyle dertlenmeyenlerden asla olmadık. Bundan sonra da olmayacağız. Allah’ın izniyle, esnafımızın desteğiyle de bu seçimi alacağız. Tüm esnafımızı 26 Şubat 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan seçime katılmaya ve demokratik haklarını kullanarak, değişime katkı sağlamaya davet ediyorum. Büyük bir değişime imza atacağız. Bu seçimde makam sevdası değil, hizmet sevdası kazanacak. Bu seçimi; eli yağlı, üstü başı pas içerisinde olan ve yıllardır sorunlarını dile getiremeyen sanayi esnafı kazanacak. Yolumuz uzun, sevdamız büyük bundan şaşmayacağız. Seçimde ağabeylerimiz ve kardeşlerimizin desteklerine ihtiyacımız var. Sanayimize katkı verecek, çalışmalarımızla birlik ve beraberlik içinde olacağız.” >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti