Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz’dan Frig Vadisi mesajı: Kalkınma yerelden başlar

Türkiye Büyük Millet Meclisi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Frig Vadisi’ni de inceledi. Yılmaz, Ayazini’nde turizm adına atılan adımlar nedeniyle Vali Gökmen Çiçek ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Başkanı Fatma Aksal, Afyonkarahisar’da Kadın Erkek Fırsat Eşitliğine Duyarlı Bütçeleme konulu seminere katıldı.
Heyet, programları kapsamında Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’i de ziyaret etti.
VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN
ZEYBEK’E TEŞEKKÜR
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, “Afyonkarahisar’dan ayrılmadan önce Sayın Valimiz Gökmen Çiçek’i makamında ziyaret ettik. Gösterdikleri misafirperverlik için kendisine ve kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Heyet, Vali Çiçek ve Belediye Başkanı Zeybek nezaretinde Frig Vadisi’ni de ziyaret etti. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, “Frig Vadisi ve köylülerin sıcak karşılaması görülmeye değerdi. Köylülere ve muhtara közde patates ve kestane, çay ve gözleme ikramı, yanında da içli türküler için çok teşekkür ederiz. Frig Vadisi’nin Afyonkarahisar bölümünde yapılan restorasyon ve turizm altyapı yatırımlarını inceleme imkanı bulduk. Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza, ekiplerine, destek olan Sayın Milletvekillerimize gönülden teşekkür ederiz. Kalkınma yerelden başlar.” dedi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

KADIN KÜLTÜR EVLERİ’NE ÖVGÜ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde, Vali Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek’in himayesinde sürdürülen Kadın Kültür Evleri ve Kooperatifi Projesi’nden övgüyle söz etti.
Yiğitbaşı, şu ifadeleri kullandı:
“Çobanlar Kadın Kültür Evi’nde kadınlarımızla buluştuk, Afyonkarahisar gelini olmanın ayrıcalığını yaşadık. Kadın elinin değdiği her şey ayrı bir güzel oluyor. Burada üretilen el emeği, göz nuru ürünler ABD ve Danimarka’ya kadar ihraç ediliyor.”