Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yine olmadı: 0-0 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Yine olmadı: 0-0

Elibol Sandıklıspor, dün evinde ligin güçlü ekiplerinden Orhangazispor’la karşı karşıya geldi. Kırmızı Şimşekler, rakibiyle 0-0 berabere kalarak, önemli bir iki puan kaybetti

Spor Toto 3. Lig 2’nci Grup’ta dün oynanan Elibol Sandıklıspor-Orhangazispor mücadelesi 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. 3. Lig’de bu sezon şampiyonluğa odaklanan Elibol Sandıklıspor, mutlak kazanması gereken maçtan beraberlikle ayrıldı. Ligin açılış haftasında karşılaştığı Erzurum Büyükşehir belediyespor karşısında 1-0’lık hiç beklemediği bir mağlubiyet alan Elibol Sandıklıspor, ligin ikinci haftasında evinde Orhangazispor’u konuk etti. Bu sezon evindeki ilk maçı olan Orhangazispor müsabakasında iyi bir oyun sergileyen Kırmızı Şimşekler, çok önemli iki puanı hanesine yazdıramadı. Elibol Sandıklıspor, Orhangazispor karşısında daha etkili ve güzel oynayan taraftı. Bir şutu direkten dönen Elibol Sandıklıspor, özellikle son dakikalarda oyundaki üstünlüğü ve güzel oyunuyla maç sonrasında taraftarlarından alkış aldı.

STAT: Sandıklı Şehir
HAKEMLER: Ulaş Ayduran (**), Tolga Atsan (**), Tunahan Ertem (**)
ELİBOL SANDIKLISPOR: Oguzhan (**), Yücel (**), Yusuf (**), Mustafa (*), Furkan (**), Umut (***), Mustafa Akpulat (**), Resul (**), Taner (**) (Kemal dk. 88 *), Fatih (**) (Aziz dk. 63 (**)), Gökhan (**) (Semih dk. 73 *)
ORHANGAZİSPOR: Ömer (**), Anıl (**), Taner (**), Kadir (**), Barış (**), Yaşar (**) (Ahmet dk. 58 *) Tunahan (**) (Burak dk. 72 (**)), Eren (**), Tahir (**), Barış Çiçek (**), Cemal (**) (Muhammet dk. 98 (**))
SARI KARTLAR: Yusuf, Taner (Elibol Sandıklıspor), Elhan, Yaşar (Orhangazispor)

Görüntü var ses yok: 0-0

Elibol Sandıklıspor, dün mutlak galibiyet için çıktığı Orhangazispor maçında 2 puan kaybetti. Ligi Erzurum Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle açan Elibol Sandıklıspor, ikinci haftada da üç puan elde edemedi. Ancak, ortaya konan güzel futbol taraftarların yüreğine su serpti

Elibol Sandıklıspor, dün oynanan Orhangazispor maçında iyi bir oyun sergilese de gol atmayı başaramadı. Hal böyle olunca da Kırmızı Şimşekler, çok önemli bir üç puandan oldu. Bir topu direkten dönen Elibol Sandıklıspor, sayısız gol fırsatından da yararlanamadı. Elibol Sandıklıspor ile Orhangazispor maçından öne çıkan dakikalar ise şöyle:
14’üncü dakikada gelişen Elibol Sandıklıspor atağında Umut Pusat’ın pasıyla buluşan Fatih Üge’nin aşırtma vuruşu, kaleciyi de geçti. Kaleye yönelen top son anda yan direğin yanından az farkla auta çıktı.
22’nci dakikada Elibol Sandıklıspor’un kazandığı korner vuruşunda kale önünde zor pozisyonda topa kafasıyla dokunan Resul Timurlenk’in bu kafa şutu, tam kale çizgisini geçerken defans tarafından çıkartıldı.
30’uncu dakikada Elibol Sandıklıspor atağında Mustafa’nın pasıyla topla buluşan Yücel, topu düzeltip sert vurdu, top üstten az farkla auta çıktı.
41’inci dakikada Elibol Sandıklıspor’un atağında Umut Pusat’ın ceza sahasına girer girmez sert şutu, çok az farkla üstten auta çıktı. İlk yarı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.
İKİNCİ YARIDA DA GOL YOK
Elibol Sandıklıspor, ikinci yarıda da Orhangazispor karşısında çok iyi bir oyun sergiledi, ancak meşin yuvarlağı çizgiden içeriye sokamadı. Özellikle son 10 dakikada oyun üstünlüğünü tamamen eline geçiren Elibol Sandıklıspor’un bir topu da direkten döndü.
İkinci yarıda öne çıkan dakikalar ise şu şekilde:
82’nci dakikada Elibol Sandıklıspor, ceza sahasının sağ çaprazından serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Umut, arka direğe doğru topu gönderdi, burada topa yükselmekte geç kalan defans oyuncusu Resul Timurlenk, takımını olası bir golden etti.
85’inci dakikada Elibol Sandıklıspor, sol kanattan Umut Pusat’la topa sahip oldu. Umut güzel hareketlerle ceza sahasına girmeden çok sert bir şut çıkardı, top kaleciyi de geçerek üst direkten geri oyun alanına döndü.
Maçta başka pozisyon olmayıp, gol sesi de çıkmayınca mücadelede 90 dakika 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Taraftar akın etti

Elibol Sandıklıspor’un Orhangazispor’la oynadığı maçı çok sayıda taraftar takip etti. Takımlarını yeni kadrosuyla izlemek isteyen taraftarlar, Orhangazispor maçına akın ettiler. Taraftarlar, ateşli tezahüratlarıyla da dikkat çektiler. Maç başında ve sonunda da taraftarlar, takımlarını yanlarına çağırıp alkışlayarak onlara güvenlerini gösterdiler.

Haber ve fotolar: Ramazan Hüseyin Biçer

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti