Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yolsuzluk iddiasının üstü örtülmez”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun partisine yönelik yolsuzluk iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu

İYİ Parti Genel Başkan

Yolsuzluk iddialarının üstü örtülemez

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, kongrede aday olmayacağına açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sahip çıkan bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İYİ Parti Genel Kurulu’nda aday olmayacağını açıklamıştı. Bunun ardından bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Akşener’in her zaman arkasında olduğunu bildirdi.

Hakan Şeref Olgun açıklmamasında şunları söyledi:

Bakıyorum da; 31 Mart öncesinde İYİ Partinin Türkiye genelinde oy oranı düşsün, kaybetsin diye uğraşan papağanlar, bugün hedefe Genel Başkanımızı koymuşlar. Akıllarınca, “ağa babalarının” emrini yerine getiriyorlar. Aba altından sopa göstererek, çamur siyasetine giriyorlar. Beyler; Devletin makamları, iddia ettiğiniz gibi bir yolsuzluk tespit ettilerse, neden bunun üstünü örtsünler. Sayın Genel Başkanımız, iktidar partisine en ağır eleştirileri yapan bir  muhalefet partisi lideridir. Böyle bir durumda, hükümetin bu konunun üstünü örtmeyeceğini bilmeniz lazım. Siz, yalancı ve müfterisiniz. İddianızı  ispat etmediğiniz sürece, buna benzer olaylar bize şunu gösteriyor; Demek ki İYİ Parti, Türk milleti tarafından benimsenmiş, her türlü karalama ve iftiraya rağmen halkın güvenini kaybetmemiş. Sayın Genel Başkanımız, son otuz yılın en önemli siyasi aktörü ve lideridir. Sizler ancak, kendi çamurunuzda boğulur, millet nezdinde hiç bir anlam ifade edemezsiniz… Güneş Balçıkla sıvanmaz. İnadına Meral Akşener.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti