Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yunuslar’a takviye geliyor – Kocatepe Gazetesi

Yunuslar’a takviye geliyor – Kocatepe Gazetesi
Yunuslar’a takviye geliyor

Afyonkarahisar basın camiası Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’ı makamında ziyaret etti.
“BASIN HER ZAMAN YANIMIZDA”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Müdürlüğü İl Müdürü Şerife Münire Burcu, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Selami Çalışkan, Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt ve basın mensuplarından oluşan heyet Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız nezdinde tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası’nı kutladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, “Her zaman olduğu gibi basın camiası olarak yine bizleri mutlu etmeye devam ediyorsunuz. Bizim görev anlayışımızın içerisinde her daim sizlerin de bulunmuş olması bizi mutlu ediyor. 174 yıllık dev bir çınar olan Emniyet Teşkilatının kuruluş yıl dönümünde yine bizleri mutlu eden, bir jest ile bizi sevindirdiniz. Ben sizleri çok sevdiğimi ifade ediyorum. Her konu da yanımızda olduğunuzdan bize yoğun destek vermenizden dolayı da teşkilatım adına şükranlarımı sunuyorum. Sizlerle inşallah Afyonumuz için en güzel haberleri yapabilecek çalışmalarımızı devam ettirmeyi düşünüyorum. Sizlerden görmüş olduğumuz destek gerçekten bizleri son derece mutlu ediyor. Ben hatta sizleri gazeteci olarak değil kendi kardeşim olarak görüyorum ve insan olmanın harika örneği birer dostum olarak gördüğümü de ifade etmek istiyorum. Bize bu gösterdiğiniz yakınlık enerjimizi kat be kat artırıyor. Daha moralimiz yüksek görev yapıyoruz. Sizlerin bu desteğini her zaman göreceğimizi de tahmin ediyorum. Bundan hiç bir şüphem yok. Bu güzel günde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.
“YENİ BİNA BİRAZ
GECİKECEK”
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü olarak yoğun bir seçim temposunu geride bıraktıklarını, bu süreç içerisinde hiçbir olumsuzluğun yaşanmamış olması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını belirten Müdür Yıldız, “Emniyet Müdürlüğü’nün yeni yerleşkesi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Planlanan taşınma takviminin biraz gecikeceği öngörülüyor. Umuyoruz ki 2019 yılı içerisinde kazasız belasız yeni binamızda hizmet vermeye başlarız.” ifadelerini kullandı.
Personel eksikliği konusunda önceki yıllara oranla daha iyi konumda olmalarına rağmen, personel ihtiyaçlarının sürdüğüne dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız yapılan çalışmalarla ilgili olarak şu bilgileri aktardı:
“VATANDAŞ KATKISI İLE
YUNUSLAR’A MOTOSİKLET”
“Genel asayiş konularıyla ilgili ciddi çalışmalarımız var. Şehrimiz çok hareketli bir şehir. 174. yılımızda yaptığımız etkinliklerle, Yunus Ekiplerimize 10 tane yeni motosiklet alacağız. Ben sizin aracılığınızla başta Sayın Valimiz olmak üzere buranın saygı değer işadamlarına, sivil toplum kuruluşlarına, bize yaptıkları bu destekten dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Göreceksiniz ki Afyonumuzdaki asayiş olayları çok çok daha azalacak. Gençlerimiz daha güvenli bir Afyon’da yaşamaya devam edecekler. Ben Afyon için ne yapılsa azdır diye düşünenlerdenim. İnşallah sizlerin de desteği ile çok daha güzel projelere imza atacağımızı ifade etmek istiyorum.”
“HER POLİS KİTAP BAĞIŞINDA
BULUNUYOR”
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü personelinin toplumun tüm kesimlerine dokunmayı şiar edindiğini, özellikle vatandaşla içli-dışlı olma ve insanların sorunlarına çözüm üretme noktasında özel gayret gösterdiklerine dikkat çeken Müdür Yıldız, “Emniyet teşkilatı olarak sadece rutin çalışmalarımızı yapmıyoruz. Aynı zamanda bu şehrin geleceğine, eğitim ve kültürüne de katkı sunmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü’nün her personeli, her ay maaşından 1 TL’lik bağışta bulunuyor. Yaklaşık 1000 kişiyiz. Her ay toplanan 1000 TL kadar para ile Milli Eğitim Müdürlüğü’müzün belirlediği okullarımıza kitap bağışında bulunuyoruz. İnanıyoruz ki okuyan, düşünen, eğitilen çocuklar bu toplumun geleceğine daha iyi hizmette bulunacaktır. Biz polisler olarak bu noktada da kendimizi görevli ve sorumlu hissediyoruz.” şeklinde konuştu.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi