Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurcu: Mahallemize Kadın Eli Değsin

Kayadibi Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Yurcu, kadın duyarlılığı, anne hassasiyetiyle mahallesine hizmet etmek için muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yurcu, tüm mahalle halkından şahsına ve ekibine destek istedi.

Kayadibi Mahallesi Muhtar Adayı

Kayadibi Mahallesi Muhtar Adayı Ayşe Yurcu, “Mahallemize kadın eli değsin. Kadın eliyle değişsin gelişsin” sloganıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerine aday olduğunu belirtti.

“BİZ YOLA SİYASET YAPMAK İÇİN DEĞİL, HİZMET ETMEK İÇİN ÇIKTIK”

Kocatepe Gazetesi muhabirine neden aday olduğunu ve seçilmesi halinde neler yapacağını anlatan Ayşe Yurcu, şunları kaydetti:

“Biz yola siyaset yapmak için çıkmadık. Biz fakirlikten soğukta oturan komşumuzu ısıtmak istiyoruz. Biz ağlayan çocuklarımızı gülümsetmek istiyoruz. Biz aç ve susuz hayvana yuva olmak niyetindeyiz. Biz yalnız ve yaşlı olanlara evlat ve kardeş olmak için, yaşadığımız yeri yeşertmek yenilemek için adayız. Biz işsize iş, garibana aş, engelliye yol olabilmek için bu yola çıktık.”

Yurcu: Mahallemize Kadın Eli Değsin

“MAHALLEMİZ KADIN ELİ İLE DEĞİŞSİN”

1980 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya gelen Ayşe Yurcu, lise mezunu, evli ve üç çocuk annesi olduğunu belirtti. 39 yıldır Kayadibi Mahallesi’nde yaşadığını dile getiren Muhtar Adayı Yurcu, “Çevreye duyarlı, insan ilişkilerine önem veren, yardımsever, eğitimin insan hayatındaki yerini bilen bir kişiyim. İnsana ve hayvana değer veren geleşeceğine inandığım mahallemizin ihtiyaçlarına, mahalle sakinlerimizin sorunlarına hâkimim. Tüm bunları göz önünde bulundurarak Kayadibi Mahallesi Muhtarlığı için aday oldum. Gelişim ancak değişim ile olur. Gelin oyunuzu gelişim için değişimden yana kullanın. Seçildiğim takdirde azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı olmadan görevimizi en iyi şekilde yapmaya hazırız. Mahallelimizin de gönlünde yer edinen iyi bir ekiple mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız. Başta valilik, belediye ve tüm kamu kuruluşlarıyla yardımsever iş insanları arasında köprü olup mahallemizi, sokaklarımızı daha güzel, güvenilir ve yaşanabilir hala getirmek için mahallelilerimizin sıkıntı ve ihtiyaçlarına çözüm olacağım. Muhtar olmamı destekleyen kardeşlerime, ağabey ve ablalarıma teşekkür ediyorum. Kayadibi Mahallesi halkından şahsıma ve ekibime destek vermelerini canı gönülden diliyorum. Mahallemize kadın eli değsin. Kadın eliyle değişsin gelişsin.” ifadelerini kullandı.