Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurdunuseven: Teşkilatlarımız seçim olacakmış gibi diri

Bu haberin fotoğrafı yok
Yurdunuseven: Teşkilatlarımız seçim olacakmış gibi diri

AK Parti Genel Başkanlığı’nın 103’ncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına
katılan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Başbakan Davutoğlu’nun, tüm teşkilatların her an seçim olacakmış gibi diri olması talimatını yinelediğini söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı dün partinin Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun başkanlığında yapıldı.
Partisinin kuralları olan bir parti olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 103’ncü Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına; Belediye Başkanları, İGM Başkanları, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanlarının da katıldıklarını söyledi. Toplantı da Başbakan Davutoğlu’nun milleti hükümetsiz bırakmayacaklarını söylediğini belirten Yurdunuseven; “Sayın Başbakanımız milletimizi hükümetsiz bırakmayacaklarını ifade etti. Görüşmeler devam ediyor. Koalisyon hükümeti kurulamazsa Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız millete döneceğimizi ifade etti. Başbakanımız bayram öncesi de söylediği üzere tüm teşkilatlarımızın her an seçim olacakmış gibi diri olması talimatını bu toplantıda da yineledi” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)