Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yurt Dışı Stajını Tamamlayan Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Macaristan’da ve Fransa’da staj faaliyetine katılan öğrenciler ve öğretmenlere teşekkür belgesi verdi.

İl Milli Eğitim Müdürü

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen, T.C. Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA121-VET-000067807 numaralı Erasmus+ Akreditasyon Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Özel AOSB Rahmiye Sare Palalı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Macaristan’ın Budapeşte ve Fransa’nın Strasburg şehrinde Meslek Lisesi öğrencilerinin “Kısa Dönemli Staj Faaliyetine” katılarak mesleki ve kişisel alanda uluslararası deneyim kazanan öğrenci ve öğretmenlerle görüştü. Müdür Yardımcıları Mevlüt Çınar ve Musa Dinçgez ziyarette hazır bulundular. Ziyaret, Müdür Sünnetci’nin öğretmen ve öğrencilere “Teşekkür Belgesi” vermesi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile tamamlandı.

Yurt Dışı Stajını Tamamlayan Öğrencilere Teşekkür Belgesi Verildi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti