Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zabıtadan simitçilere gramaj ve hijyen denetimi

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü

Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentteki simit fırınlarında ve simit satıcılarında gramaj ve hijyen denetimi yaptı

 

Afyonkaraisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığını korumak amacıyla kentte faaliyette bulunan simit fırınları ile simit satıcılarını denetledi. Denetimlerde simit fırınları ile simit satıcılarının pandemi kurallarına uyup uymadığı, üretilen ürünün gramajlarının düşük olup olmadığı ve işyerlerinin hijyenik olup olmadıkları denetlendi.
Denetimlerde Zabıta ekipleri, fırıncı esnafına ve simit satıcılarına maske takmaları, pandemi kurallarına uymaları ve işyerlerinin her zaman düzenli ve hijyenik olması yönünde de uyarılarda bulundu.
Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürü Taner Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile denetimlerde bulunduklarını belirterek, “Halkımızın sağlığına büyük önem veriyoruz. Zabıta ekiplerimiz denetim ve kontrollerini düzenli bir şekilde yapıyor. Halkımızın sağlığını korumak, onların sağlıklı ve güvenli bir ortamda alış veriş yapabilmelerine yönelik denetimlerimizi aralıksız olarak sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan denetimler kapsamında gramaja uygun olmayan 266 adet simide el konuldu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi