Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer Teknoparkta Üniversite-Sanayi iş birliği istişare edildi

Afyon Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Şirketi (Zafer Teknopark) binasında üniversite-sanayi iş birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Afyon Uşak Zafer Teknoloji

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği  (MÜSİAD) 6. Dönem Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, QLF Hayvan Sağlığı ve İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi iş insanı Ali Akçalı ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Veteriner Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Cangir Uyarlar, Zafer Teknopark binasını ziyaret ederek Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ile üniversite-sanayi iş birliği toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda Zafer Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir tarafından Teknoparkta yürütülen AR-GE faaliyetleri ve yetkinlikleri hakkında kısa bir bilgilendirme yapıldı. Toplantıda ayrıca üniversite sanayi iş birliği kapsamında tarım ve hayvancılık konularında bölgesel kalkınmayı destekleyecek projeler hakkında istişarede bulunuldu.

QLF Hayvan Sağlığı ve İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketi sahibi iş insanı Ali Akçalı, QLF Hayvan Sağlığı ve İlaç Sanayi Ticaret Limited Şirketinin 2019 yılında üniversite sanayi iş birliği kapsamında Zafer Teknoparkta akademik danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi Cangir Uyarlar’ın yürüttüğü projenin başarıyla sonuçlandığını ve yeni projelerin devam edeceğini ifade etti. Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ise AR-GE ve inovasyon ekosisteminin gelişmesine katkı sunacak çalışmalarda hem sanayicilerin hem de Zafer Teknoparkta şirket kuran girişimcilerin gelişmesine katkı sunacak iş birlikleri geliştirilmesine hazır olduklarını söyledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti