Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zafer’in şampiyonluğuna özel yemek – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Zafer'in şampiyonluğuna özel yemek

Antalya’da düzenlenen 5. Cumhuriyet Kupası Masterler Turnuvası’nda şampiyonluk kupasının sahibi olan Zafer Masterler Derneği, elde ettikleri bu başarıyı İkbal Termal Otel’de düzenlenen yemekle kutladı

Afyonkarahisar Zafer Masterler Derneği üyeleri, yapılan seçimlerde oylarını kullandıktan sonra antrenman yaptı. Çift kale maçta tamamlanan antrenman sonunda İkbal Termal Otel’de düzenlenen yemeğe katılan dernek üyeleri, geçtiğimiz hafta Antalya’da kazandıkları şampiyonluğu kutladı.
Takım Kaptanı İşadamı Salim Pancar tarafından İkbal Termal Otel’de düzenlenen şampiyonluk yemeğine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Üyeleri Şükrü Genelioğlu, Mehmet Yaşar Öndüç ve Mustafa Albay ile dernek üyelerinin büyük bölümü katıldı. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Meclis üyeleri, Antalya’da 24 taktım arasında şampiyon olarak Afyonkarahisar’a birincilik kupasıyla dönen Zafer Masterler Takımı’nı kutlarken, seçim sonuçlarını da yemek sırasında cep telefonlarından takip etti.
Antalya’da bu yıl beşincisi düzenlenen Cumhuriyet Kupası Masterler Tunuvası’nın çekişmeli ve centilmence geçtiğini ifade eden Takım Kaptanı İşadamı Salim Pancar, takım içerisindeki arkadaşlık bağlarının son derece güçlü olduğunu ve bunun sonucunda katıldıkları turnuvalardan başarılı derecelerle döndüklerini söyledi. Düzenli ve disiplinli çalışmanın son derece önemli olduğunu vurgulayan Pancar, “Biz, yaz kış demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bunun sonucunda da katıldığımız her turnuvaya hazır bir şekilde çıkıyor ve ilimize kupalarla dönüyoruz. Çalışmalarımıza düzenlik bir şekilde katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
“TÜM DERNEK ÜYELERİMİZİ
KUTLUYORUM”
Zafer Masterler Derneği Antrenörü Musa Sert ise antrenmanlara haftanın belirli günlerinde ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Arkadaşlarımız Antalya’daki turnuvada güzel bir mücadeleler ortaya koydu. İnşallah önümüzdeki günlerde yurt dışında bazı turnuvalara katılmayı düşünüyoruz. Antalya’daki turnuvada şampiyonluk kupasının yanı sıra en centilmen takım da seçilen tüm dernek üyelerimizi kutluyorum” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti