Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZASEV kuruldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nin (AFSÜ) mensuplarına ve hizmet verdiği halka yönelik faaliyetlerini desteklemek amacıyla “Zafer Sağlık Külliyesi Sağlık ve Eğitim Vakfı” (ZASEV) kuruldu

 

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, kurucuları Ahmet Kolaylı, Necmettin Ayyıldız, Yavuz Kocaşaban ve Remzi Özcan olan ZASEV’in mütevelli heyeti ile ilk toplantının ardından bir araya geldi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, Genel Sekreter Kutay Erşen ve Genel Sekreter Yardımcısı Yakup Saban ile vakfın kuruluş ve tescil sürecine katkıda bulunan Avukat Onur Çelik’in de hazır bulunduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Okumuş, ZASEV mütevelli heyetine AFSÜ’ye yönelik özverili destekleri için teşekkür etti.
AFSÜ’nün uygulama ve araştırma merkezlerinde tedavi gören hastaların, hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanmasının önemine işaret eden Prof. Dr. Okumuş, eğitim ve sağlık hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi gayesiyle kurulan ZASEV’in üniversite ve Afyonkarahisar için hayırlara vesile olmasını temenni ederek mütevelli heyetine başarılar diledi.
ZASEV mütevelli heyeti ilk toplantısında görev dağılımını gerçekleştirmenin yanı sıra yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerini belirledi. Mütevelli Heyeti Başkanlığına Ahmet Kolaylı, Başkan Vekilliğine ise Remzi Özcan seçildi. Kurucu heyetin önerisi ile Rektör Prof. Dr. Nurullah Okumuş da 5. üye olarak mütevelli heyetine dahil edildi. Mütevelli Heyeti tarafından oluşturulan Yönetim Kuruluna beş asil üç yedek üye belirlenirken; Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Adem Aslan seçildi. ZASEV Yönetim Kurulunda Abdullah Özteke, Onur Çelik, Yakup Saban ve Filiz Özden Yılmaz görev aldı. Vakıf Denetim Kurulu ise Yavuz Kocaşaban, Necmettin Ayyıldız ve Adnan Özlü tarafından oluşturuldu.
Mütevelli Heyeti toplantısında Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın sahip olduğu güçlü gelecek vizyonu çerçevesinde tüm paydaş kurumlarla birlikte bütüncül bir kalkınma hedefi doğrultusunda, sağlık ve eğitim gibi iki önemli alanda hizmet veren AFSÜ’nün gelişim perspektifi üzerinde duruldu.
AFSÜ’nün yetkin sağlık çalışanları yetiştirme, nitelikli sağlık hizmeti sunma, bilimsel etkinlikler gerçekleştirme, termal sağlık turizmi, sağlık teknolojisi ve ilaç üretimi gibi stratejik konularda faaliyet gösterme misyonunun gerçekleştirilmesi noktasında ZASEV’in sağlayabileceği katkılar hakkında istişarede bulunuldu. Özellikle dezavantajlı hasta ve hasta yakınlarının konaklama, giyim ve gıda ihtiyaçlarının karşılanması ile AFSÜ öğrencilerine yönelik eğitim yardımı, burs gibi destek faaliyetleri ile ilgili yürütülecek çalışmaların yol haritası üzerinde fikir alışverişi yapıldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti