Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ZEYBEK, KASIMPAŞA MAHALLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cuma ziyaretlerine devam eden

Cuma ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Kasımpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek her hafta Cuma günü mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor. İstişare kültürünü kendine şiar edinen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek sorun ve talepleri yerinde çözüme kavuşturmak, birlikte yönetim anlayışı ile mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Zeybek, Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Kavak, Başkan Yardımcımız Murat Öner, daire müdürleri ile birlikte Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Abdullah Tugan ve mahalle sakinleri ile buluştu.

Muhtar Abdullah Tugan ve vatandaşların isteklerini dinleyen Başkan, mahallede yapılan belediye çalışmaları ve projeler hakkında da bilgi verdi. Zeybek, hemşehrileri ile de hasbihal etti. Mahalleye yaptıkları hizmetlerden dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür eden Tugan, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

“BİRLİKTE YÖNETİM ANLAYIŞI İLE HAREKET EDİYORUZ”

Ziyaretin ardından açıklama yapan Mehmet Zeybek, “Mahalle ziyaretlerinin ikinci turunu yaptıklarını belirterek, “Mahalle sakinlerimiz ile buluşarak onların istek ve önerilerini aldık. Şehrimizde yapacağımız projelerimizi vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini alarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız çalışmalarla ilgili sivil toplum kuruluşlarını, vatandaşlarımızı, ilgili kurum ve kuruluşları bilgilendiriyoruz ve el ele vererek şehrimizin gelişmesine katkı sağlıyoruz.” dedi. >> Dilek ÇETİNKAYA’nın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti