Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek mahalle mahalle geziyor, vatandaşları dinliyor

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in gelenekselleşen Cuma ziyaretleri ardından başlatılan ‘Mahalle Buluşmaları’ programı sürüyor. Bu haftanın ziyaret durağı Nazmi Saatçi Mahallesi oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in

Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün Zeybek Başkan’la mahalle buluşmaları sürüyor. Her hafta farklı bir mahallede hemşehrileri ile buluşan Başkan Mehmet Zeybek Nazmi Saatçi Mahallesini ziyaret etti.  Ziyarete AK Parti Milletvekilli Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Muhtarlar Dernek Başkanı Suat Uygur, Nazmi Saatçi Mahalle Muhtarı Şura Köylü ve Belediye birim müdürleri eşlik etti.

ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ

İstişare kültürüne önem vererek yerinde çözüm anlayışı ile her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen Zeybek, düzenlediği programlar ile hizmette etkinliğin artırılmasını hedefliyor.

Afyonkarahisar Belediyesi ayrıca “Mahalle Buluşmaları” kapsamında etkinlik alanını çocuklar ve mahalle sakinleri için renkli hale getirdi. Gecede çocuklar için oluşturulan interaktif oyunlar, animasyon gösterileri, yüz boyama atölyesi ve sürpriz hediye ve ikramlarla çocukların yanı sıra anne babaları da keyifli bir akşam geçirdi.

MAHALLE SAKİNLERİNİN TALEPLERİ ALINDI, İSTİŞARE YAPILDI

İmkânları en iyi şekilde değerlendirerek iyi niyetle ve samimiyetle çalıştıklarını vurgulayan Zeybek yapılan yatırımları aktardı.

Mahalleye, yeşil alan park çalışmaları, asfaltlama, yol ve pek çok talebe cevap veren hizmetler yaptıklarını ifade eden Zeybek, çalışmaların değerlendirildiği ve istişarelerin yapıldığı buluşmada vatandaşların sorularını yanıtlandı. Zeybek Başkan hemşehrilerinin taleplerini tek tek not alarak mahalleye bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların da yol haritasını çizdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti