Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek: Şoför esnafımızın her zaman yanındayız

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şoför esnafıyla bir araya geldi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, toplu taşıma hizmeti veren minibüs duraklarını ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İbrahim Karataş ve Zabıta Müdürü Taner Çelik ile birlikte Uydukent, Erenler, Sahipata, Ataköy, Özdilek, Bayındırlık, Harbiş, Fatih, Eşrefpaşa, Çavuşbaş ve Termal minibüs duraklarını ziyaret eden Zeybek, esnafların talep ve önerilerini dinledi.
HİZMET ODAKLI BELEDİYECİLİK
Zeybek, “Biz hemşerilerimize hizmet için varız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Şoför esnafımızın da esnafımızın her zaman yanındayız. Şehrimiz için çok güzel projelerimiz var, bunları hayata geçirmek istiyoruz. Her zaman Afyonkarahisar’a hizmet etmenin gayreti ve heyecanı içinde olduk. Hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışı ile hedefimiz, halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve yaşanılabilir marka bir şehir ortaya koymaktır. Biz millete hizmet için, milletin sıkıntılarını çözmek için varız. Oluş amacımız, varlık sebebimiz milletimizin derdiyle dertlenmek ve önündeki sıkıntıyı kaldırmak. Hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet vermek için gece gündüz, yağmur çamur, kar, kış demeden direksiyon başında görev yapan minibüs esnafımızın her zaman yanında olduğumuzu belirttik. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum. ” dedi.
ZEYBEK’E TEŞEKKÜR
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şoför esnafı ise talep ve önerilerini ilettikleri Zeybek’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti