Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek’e büyük destek – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Seçim İşleri
Zeybek’e büyük destek

AK Parti Seçim İşleri Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı Talha Hüseyin Akkaya, teşkilat olarak tüm aday adaylarının arkasında oldukları gibi Mehmet Zeybek’in de sonuna kadar arkasında olduklarını kaydetti.
SİYASETE BAŞLANGIÇ MTTB DE
24 Haziran’da yapılacak erken genel seçimleri için milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Mehmet Zeybek, “Ben 1954 Afyon doğumluyum. Çayırbağ da ilköğretimi mi Afyon İmam hatip Lisesi’nde lise hayatımı ve aynı zamanda Afyon Lisesi’ni de dışarıdan vererek mezun oldum. 1976’da Erzurum Atatürk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesine girdim ve 1982’de oradan mezun oldum. Siyasi hayatıma 1976 yılında üniversite hayatımıza başladığımızda Milli Türk Talebe Birliği bünyesinde başladık. Sırasıyla RP, FP de İl Başkan Yardımcılığı, il yönetim kurulu üyelikleri ve il başkanlığı görevi yaptım” dedi.
BAŞARI EKİBİN ORTAK ÇABASI
Kendisini tanıyan birçok kişinin 2001 yılında Fazilet Partisinde ikinci bir liste çıktığında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’la birlikte o dönem üst kurul delege üyesi olduklarının bilindiğini hatırlatan Zeybek, “Biz Abdullah Gül’ün listesinde şu anki Cumhurbaşkanımızın belirlemiş olduğu bir listeye çalıştık. 2001 yılında AK Parti kurulurken ilk kurucularından olup 2014 yılı Haziran ayına kadar partinin her kademesinde görev yaptık. Siyasi İşler Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı, Teşkilat Başkanı, Belediye Başkanımızın Başkanlığında Teşkilat Başkanlığı ve daha sonra da Başkanımız Belediye Başkan aday olduğunda il başkanlığı görevini yürüttüm. Bizler kadere inanan insanlarız. Kaderde ne yazıldıysa başımıza gelecek onu bilincindeyiz. 2014 yılında Eskişehir’de genel merkezden Süleyman Soylu ‘Teşkilat Başkanımızla bir değişiklik yapalım istedik’ dedi ‘Girdiğin tüm seçimler kazanmışsın çok başarılısın bir değişiklik yapalım’ dedi. Ben de kendisine hay hay beğendiğinizi yapabilirsiniz dedim. Görevi Haziran ayında bıraktık. İbrahim Yurdunuseven devraldı. Tabii particilik siyasi partide görev yapmak demek İl Başkanının tek başına başarısı değil ekip çalışmasının getirdiği bir başarıdır” diye konuştu.
KİM SEÇİLİRSE ALLAH
YARDIMCISI OLSUN
Ekip çalışması olmadığı sürece başarıyı yakalamanın mümkün olamayacağına değinen Zeybek, “50 kişilik yönetimimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten özverili çalıştılar yüzümüzü kara çıkarmadılar. 2015 yılında yapılan 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak müracaat ettik.  Nasip değilmiş şimdi yine 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde aday adaylığına müracaatımızı yapıyoruz. Ben müracaat eden tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diyorum.  Mümkün olabilse de aday adaylarının tamamı milletvekili görevine gelse.  Malum Afyon’un 6 milletvekili var. Altı arkadaşımızdan her kim göreve seçilirse Rabbim yardımcısı olsun. Afyon’a hayırlı hizmetler yapmasına vesile olsun. Biz oluruz olmayız. Biz her zaman partimizin emrindeyiz ne görev verilirse koşturmaya bugüne kadar yaptığımız gibi çalışmaya devam ederiz. Bu artık parti meselesi değil” şeklinde konuştu.
REİS ÜMMETİN UMUDU
Son zamanlarda ki gelişmeleri yorumlayan Zeybek şöyle konuştu: “Son zamanlarda olan gelişen hadiselere baktığımızda neredeyse iki kutuplu bir grup oluşmaya başladı. Allah, Reisimizin yar ve yardımcısı olsun, uzun ömür versin. Gerçekten Türkiye’nin değil ümmetin umudu. Kudüs şu anda İsrail’in elindeydi. Zaten şer odakları bir organizasyon yaptılar Türkiye’de başaramadıkları beceremedikleri şeyi Suudi Arabistan üzerinden yapıyorlar. Suudi Arabistan Veliaht Prensi, ABD Başkanı Trump ile bir araya geldi. Ilımlı İslam projesini görüştüler. Suudi Arabistan’a ne verdiler? Suudi Arabistan, Mısır ve Birleşik Arap Emirlikleri üçü birden Türkiye’de Tayyip Erdoğan’ın gitmesi için ellerinden gelen ne varsa yapıyorlar.  Hadi bunlar Müslümanların karşısında. Amerika ve İngiltere ve Fransa var. AB var. Neden istemiyorlar bunu düşünmek lazım. Tayyip de ne var? Maalesef Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde durmasını hazmedemiyorlar. Belki 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı’nı hatırla yanlarımız vardır. Harekâtta bir tek paraşüt bezi bizi daha iyi dostumuz dediğiniz Almanya vermedi. O zaman Elhamdülillah şimdi bakıyoruz Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle savunma sanayi AK Parti iktidara geldiğinde TSK’nın ihtiyaçlarının yüzde 20’si yerli imkânlarla karşılanıyor. Kendi imkânlarımız olması Afrin’de başarılı olamazdık. Allah bunlara güç kuvvet versin uzun ömür versin.”
DAİMA TEŞKİLATIN EMRİNDEYİZ
AK Parti Milletvekili aday adayı Mehmet Zeybek sözlerine şöyle devam etti: “Ülkenin, ümmetin başından eksik etmesin başarıları daim olsun. Bu başarıda da karınca misali bizimde tarafımız belli. Onun için buradayız var olmaya devam edeceğiz. AK Parti olduğu sürece genel seçim olur Cumhurbaşkanlığı seçimi olur. Daima teşkilatın emrindeyiz. Tüm destek verenlere teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin” >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti