Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zeybek’i aday sıralamasında daha üst sıralarda bekliyorduk”

“Zeybek’i aday sıralamasında daha üst sıralarda bekliyorduk”
“Zeybek’i aday sıralamasında daha üst sıralarda bekliyorduk”

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile bir araya gelen Zeybek, Afyonkarahisar’ın problemlerini bildiğini ifade ederek, AK Parti tarafından kendisine verilecek her türlü göreve her daim hazır olduğunu da belirtti.
“24 HAZİRAN’DA DESTEĞİNİZİ TALEP EDİYORUZ”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Zeybek sözlerine şu şekilde devam etti:
“Biz kadere inanan insanlarız, kadere inananın kederi olmaz. Biz müracaat ettik böyle uygun görülmüş, biz hangi kademe olursa müracaat ettiğimizi de söyledik. Listeye girsek de girmesek de biz partimizin emrindeyiz ne görev verirler ise yapmaya, koşturmaya hazırız. İstikrarın devam etmesi, güçlü bir devlet olması, yatırımların sürmesi için 24 Haziran’da güçlü bir desteğe ihtiyacımız var sizlerden de bunları inşallah talep ediyoruz.”
“FETÖ KONUSUNDA HAREKETE GEÇTİNİZ”
Gerçekleştirilen ziyarette Mehmet Zeybek’in özelliklerinden bahsederek aday sıralamasında daha üst sıralarda beklediklerini ifade eden AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, “Daha hiçbir devlet organımız hiçbir şekilde harekete geçmez iken, FETÖ ile ilgili sizlerin çok ağır hakaretten öte cümlelerinizden dolayı neden böyle yapıyorsunuz şeklinde düşüncelerimiz vardı fakat şimdi ise siz geride kaldınız biz sizden önde gidiyoruz devran böyle bir şey sanırım. Bu Mehmet ağabeyimizin birinci özelliği” dedi.
“SİZİ DAHA ÜST SIRALARDA BEKLERDİK”
Mehmet Zeybek’in özelliklerini saymaya devam eden Şehitoğlu:
“İkincisi ise, İl Başkanlığı yaptığı dönemden tabii daha öncesinden gelen köy köy, kasaba kasaba, ilçeler daha doğrusu her noktayı Afyonkarahisar’ı iyi bilen bir ağabeyimiz. Açıkçası sizleri daha üst sıralarda beklerdik fakat ben biliyorum ki siz aday olmasanız da aynı şartlarda çalışarak mücadele verirdiniz. Bizler, Milletvekili portresi olarak sizi gibi değerli ağabeylerimizi bekliyoruz.”