Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zeybek’in mahalle ziyaretleri sürüyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle ziyaretlerine Marulcu Mahallesi’nde devam etti. Zeybek, vatandaşlarla istişare etti, talep ve görüşleri tek tek not aldırdı

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Marulcu Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Her hafta Cuma namazını bir mahallede kılan Başkan Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Öner ve Süleyman Karakuş ile birlikte bu hafta Marulcu Mahallesini ziyaret etti. Cuma namazı çıkışı mahalle muhtarı Nurettin Bakırtepe ve vatandaşların ilgisi ile karşılanan Başkan Zeybek, mahallede incelemelerde bulundu. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Zeybek, sorunların çözümü konusunda da beraberindeki ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
“VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇE
OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Sorunları yerinde görerek çözüme kavuşturmaktan yana olduklarını kaydeden Başkan Zeybek, “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla vatandaşların taleplerini bire bir dinlediklerini ifade etti. Zeybek, “Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte mahallemizin eksikleri nedir? Talepleri nedir? Onları dinliyoruz. Talep ve eksiklikleri yerinde inceleyerek kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Arkadaşlarımız not aldı. Güzel şehrimizin tüm mahallelerinde büyük bir gayretle çalışarak, her türlü hizmeti götürmek için ekip arkadaşlarımızla yoğun mesai harcıyoruz. Hemşehrilerimizin huzuru ve rahatı için çeşitli alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Allah’ın izniyle Afyonkarahisar’ın tüm mahallelerinde Belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görev sürecimiz boyunca vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Mahalle sakinlerimiz ile birlikte elimizi taşın altına koyacağız. Sorunları hep birlikte çözüme kavuşturacağız.” dedi.
“MİSAFİRLERİMİZİ GİZEMLİ ŞEHİR
AFYON’A HER ZAMAN BEKLİYORUZ”
AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile mahallelerin eksiklerini tespit ettiklerini söyledi. Tespit edilen talep ve eksiklerin Başkan Zeybek tarafından en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını belirten Yurdunuseven, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Halkla iç içe, eksiklikleri yerinde görerek sorunları çözdüğünden dolayı. Afyon güzel günlere gidiyor. Misafirlerimizi gizemli şehir Afyon’a her zaman bekliyoruz.” diye konuştu.
KARADENİZ: BİZ SAHADAYIZ
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e Marulcu Mahallesi ziyaretine eşlik eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Başkan Zeybek’in her zaman yanında olduklarını belirtti. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek sorunları yerinde çözen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür eden Karadeniz, “Biz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz. Talep ve önerileri ilk elden bizzat vatandaşlarımız başkanımıza aktarıyor. Oldukça verimli bir geçen bu tür ziyaretlerimiz halkımız tarafından da büyük takdir topluyor. Her zaman Başkanımız Mehmet Zeybek’in teşkilat olarak yanındayız.” ifadelerini kullandı.
Marulcu Mahalle Muhtarı Nurettin Bakırtepe, Başkan Zeybek’in mahalleleriyle yakından ilgilendiğini söyledi. Başkan Zeybek, Milletvekili Yurdunuseven ve beraberindekilere mahallelerini ziyaret ettiği için teşekkür eden Bakırtepe, “Başkanımız sorunlarımızı çözüme kavuşturuyor. Kendisine mahallemizle ilgili hangi taleple gitsek hemen yerine getiriyor. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti