Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Zeybek’ten Afyon’un sorunları hakkında da açıklama bekliyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"Zeybek'ten Afyon'un sorunları hakkında da açıklama bekliyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Şuhut’ta Kocatepe Yürüyüşü sırasında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’e cevap verdi

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Gazeteniz Kocatepe’nin bir sorusunu yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’e cevap verdi. Demirkırkan, “Bu ülkede bizlerin hala kutsal kabul ettiği ve edeceği değerlerin başında bayrağımız ve İstiklal Marşımız gelmektedir. Şuhut’ta İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okunurken elleriyle Rabia işareti yaparak sırtını dönen ve tekbir getirmeye başlayan, ardından ellerindeki dondurulmuş su şişelerini fırlatanlara başka ne denilebilirdi, bilemiyorum. Olaylarda önce, gündüz saatlerinde İl başkanımız tarafından polis uyarılarak, Şuhut’a sadece olay çıkartmak için gelen bu grup hakkında bilgi verilmesine rağmen, olaylar sırasında dışarıdan getirilmiş, bindirilmiş kıtaları sahiplenen polis kuvvetleri Şuhut’lu gençleri yaka paça dışarı atmıştır. O gün yaşananların videoları internet ortamında mevcuttur. İsteyenler olayları detaylarıyla görebilir” dedi.
“BİZ VE ONLAR AYRIMI YAPILIYOR”
Olayların ertesinde yaptığı açıklamada Şuhut’taki olayın Şuhutlular tarafından yapılmadığına işaret ettiğini belirten Demirkırkan, “Sayın Zeybek tarafından yapılan bu açıklamada asıl önemli nokta ‘Ayrıca olayları başlatan taraf da biz değiliz. Oradakiler de emniyette bu işi biliyor. Olayları kendileri başlattı’ diyerek biz ve onlar şeklinde toplumu iki gruba ayırması ve bir grubu, olay çıkartan, insanlara saldıran, ulusal değerlerimize saygısızlık eden bir grubu, tıpkı emniyet güçlerinin yaptığı gibi sahiplenmesidir. Bu güne kadar soğukkanlı ve seviyeli açıklamalarına şahit olduğumuz sayın Zeybek’in nice zaman sonra bize haddimizi bildirmeye çalışan sözleri gerçekten düşündürücüdür. Biz sayın Zeybek’ten ilimizdeki hava ve su kirliliği, eğitim seviyesindeki yetersizlik, işsizlik, yaşanılabilir şehirler arasında son sıralarda olma gibi ilimizi ve insanlarımızı yakından ilgilendiren konularda da açıklama bekliyoruz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti